Kilo Kaybı İçin En İyi 15 Yulaf Ezmesi Tarifi

Kilo Kaybı İçin En İyi 15 Yulaf Ezmesi Tarifi

Bu akıllı yulaf tarifleriyle yemeklerinize besin takviyesi yapın!

Haddelenmiş yulaf, düşündüğünüzden çok daha evrenseldir! Elbette, bir kepçe yulafla bir kase yulaf ezmesi veya gece yulaf ezmesi yapabilirsiniz. Ancak kesilmiş yulafın ekmek, krep ve hatta smoothie gibi diğer yemek türlerini yapmak için harika olduğunu biliyor muydunuz? Pek çok olanakla, sizin için en sevdiğimiz sağlıklı yulaf ezmesi tariflerinden birkaçını burada toplamaya karar verdik!

Ayrıca yulaf ezmesi, daha uzun bir yaşam için yenebilecek en iyi yiyeceklerden biridir ! LDL "kötü" kolesterolünüzü düşürmenize yardımcı olabilecek dirençli bir başlangıçtır ve kilo vermenize yardımcı olan önemli bir besin olan lifle doludur . Bu akıllı yulaf ezmesi tarifleriyle diyetinize kesilmiş yulafları da ekleyebilirsiniz!

Haddelenmiş yulaf yemenizi kısıtlayan bir diyet mi uyguluyorsunuz? Endişelenmeyin - eğlenceye katılabilmeniz için favori yulafsız yulaf ezmesi tariflerimizden bazılarını da listeledik! En iyi yulaf ezmesi tariflerimiz için okumaya devam edin ve daha sağlıklı beslenme ilhamı için Tüm Zamanların En İyi 21 Sağlıklı Yemek Tarifi listemize göz atın.

1. Fıstık Ezmesi ve Muzlu Yulaf Ezmesi

Fıstık ezmeli ve muzlu bu yulaf ezmesini, size iyi gelen malzemeleri nedeniyle çok seviyoruz. Dakikalar içinde hazırlayabileceğiniz sağlıklı bir sabah yemeği yapar.

Fıstık Ezmesi ve Muzlu Yulaf Ezmesi tarifimizi alın.

2. Gecelik Tarçınlı Rulo Yulaf

Anında yulaf ezmesi çeşitleri genellikle daha az proteinle birlikte ekstra şekerle yüklenir. (Ocakta hazırlanan geleneksel yulaf ezmesi bile karbonhidrat açısından ağır ve protein açısından düşük olabilir.) Ancak gecelik yulafla, önceden paketlenmiş seçeneklerin tüm rahatlığına sahip olacaksınız, ancak daha fazla sağlık yararına sahip olacaksınız. Süt ve Yunan yoğurdu protein ekler ve keten tohumları daha da fazla lif ekler. Ayrıca, bu sürüm mağazadan satın alınan her şeyden çok daha lezzetli. Bir kahvaltı böreği veya tatlı bir sabah yemeği istiyorsanız, bu tarçınlı rulo gece yulaf tarifi tam size göre!

Gecelik Tarçınlı Rulo Yulaf tarifimizi alın.

3. Mango-Zencefil Gecelik Yulaf

Taze mango küpleri ve rendelenmiş zencefil bu yulaf tarifine bir tekme katıyor. Ve gerçekten bir lezzet ve doku patlaması istiyorsanız, yulafınızı da nar taneleri ile doldurmayı deneyin. Yulaf ezmesiyle hangi meyvelerin birleştiğine gelince, kutunun dışında düşünün ve sonucu ne kadar beğendiğinize şaşırabilirsiniz.

Mango-Zencefilli Gecelik Yulaf tarifimizi alın.

4. Fıstık Ezmesi Gecelik Yulaf

Bu fıstık ezmesi gecelik yulaf tarifi, sağlıklı kahvaltılarınızdan biri olacak! Karıştırmak için sadece beş malzemeye ihtiyacınız var ve üstüne serpilmiş taze meyvelerle mükemmel bir şekilde eşleşiyor.

Fıstık Ezmesi Gecelik Yulaf tarifimizi alın.

5. Tarçınlı Elmalı Yulaf Ezmeli Krep

Yulaf ve buğday unu, bu kreplere lif ve protein takviyesi sağlar ve vücudunuz bir yığın şekerleme ile gelen karbonhidrat akışını emerken kan şekeri seviyenizi dengelemeye yardımcı olur.

Tarçınlı Elmalı Yulaf Ezmeli Krep tarifimizi alın.

6. Elma kırıntısı

Yulaf ve bademler, bu yemeğe standart un bazlı bir parçalamada bulamayacağınız bir miktar lif, sağlıklı yağ ve antioksidanlar vermekle kalmaz, aynı zamanda tepenin gevrek dokusu, yumuşak pişmiş ile daha ödüllendirici bir kontrast oluşturur. elmalar.

Apple Crumble tarifimizi alın.

İlgili Yazı: NANE LİMON NASIL YAPILIR VE FAYDALARI NELERDİR?

7. Yulaf Çikolatalı Kurabiye

Yulaf ezmeli çikolata parçalı kurabiyelerin harikası dokuda yatar: tereyağıyla yumuşatılmış un ve pişmiş yulafın mükemmel çiğnenebilir etkileşimi ve şaşırtıcı bir çikolata iyiliği sarsıntısı. Yulaf ezmesi, bir tatlıya sağlıklı bir malzeme getirmek için harika bir fırsat sağlar.

Yulaf Ezmeli-Çikolatalı Kurabiye tarifimizi alın.

8. Bitki Bazlı Smoothie 10: Chai Tea ve Yulaf Smoothie

Bu tatlı smoothie, öğle yemeğine kadar sizi tok tutmak için yulaf ve hurma ile birlikte masala chai çayı içerir. Masala chai, diğerleri arasında kakule ve zencefil içeren kokulu baharatlarla harmanlanmış siyah çaydır. Çay kullanmak, smoothielere lezzet ve sağlık yararları katmanın harika bir yoludur. Çalışmalar, masala chai'nin temeli olan siyah çayın zihinsel berraklık sağlamaya ve ruh halini ve iş performansını artırmaya yardımcı olabileceğini gösteriyor. Güne kötü bir başlangıç ​​değil!

Chai Çayı ve Yulaflı Smoothie tarifimizi alın.

9. Çıtır çıtır elmalı turta

Burada, ikinci kabuğu yulaf, kıyılmış badem ve kahverengi şekerden oluşan gevrek bir tepeyle değiştiriyoruz, bu da tatlının genel beslenmesini gerçekten desteklerken yumuşak pişmiş elmalara mükemmel bir dokusal kontrpuan sağlıyor. Artık düşük kalorilerinizi alabilir ve turtanızı da yiyebilirsiniz!

Crunch Topping ile Elmalı Turta tarifimizi alın.

10. Çikolata Parçaları ile Kakao-Hindistan Cevizi Yulaf Kurabiye

O özlemi gidermek için tatlı ve çikolatalı bir şeyler mi arıyorsunuz? Bu kurabiyeler, tüm bunlara ve daha fazlasına bazı besleyici yulaf ve hindistancevizi meyilli içine paketleyerek sahiptir.

Çikolata Parçalı Kakaolu-Hindistan Cevizi Yulaflı Kurabiye tarifimizi alın.

11. Kabaklı Ekmek

Kabak ekmeğimiz tamamen doğal malzemelere odaklanır ve bu ev yapımı yulaf unu nedeniyle somun glütensizdir. Bal ve birkaç çikolatalı lokma ile doğal olarak tatlandırılmıştır. Tabii ki tarçın var ama bir tutam hindistan cevizi gerçekten kabak ekmeğimizi diğerlerinden ayırıyor.

Kabak Ekmeği tarifimizi alın.

12. Armut Kakule Yulaf Smoothie

Yulaf, ister doğrudan smoothieye ekleyin ister bitki bazlı yulaf içeceği kullanın, kremsi ve tatlı bir smoothie tabanı sağlar. Pacific Foods'un yulaf içeceği, D vitamini de içeren iyi bir laktoz ve soya içermeyen kalsiyum kaynağıdır. Ayrıca organik yulaflarla doğal olarak tatlandırılmıştır! Yulaf içeceği geleneksel olarak unlu mamüllerde iyi çalıştığından, armut gevrekliğine selam veren bir tarif için mükemmeldir.

Armut Kakule Yulaf Smoothie tarifimizi alın.

13. Paleo Yulaf Ezmesi

Havalar soğumaya başladığında, kahvaltıda yulaf ezmesi kadar rahat bir şey olamaz. Bununla birlikte, paleo diyetini uygularken yulaf ayrıntılandırılır, bu nedenle yulaf lapası arayanları biraz zor duruma sokar. Ancak bu tamamen vazgeçmeniz gerektiği anlamına gelmez. Görünen o ki, birlikte parçalandığında aslında yulaf ezmesine benzeyen paleo-onaylı birçok bileşen var. Bu paleo yulaf ezmesi tarifi, paleo diyetini rayından çıkarmadan yulaf severleri tatmin edecek.

Paleo Yulaf Ezmesi tarifimizi alın.

14. Tahılsız Yulaf Ezmesi

Bu tarif, Whole30 ve paleo diyetleri için klasik yulaf ezmesini yeniden tanımlıyor ve ayrıca vegan ve glütensiz. Keten tohumu ve chia'dan badem unu ve kuruyemişlere kadar bir güç merkezi listesiyle, öğle yemeğinden önce sizi aç bırakarak şeker seviyenizi artırmayacak doyurucu bir kahvaltının tadını çıkaracaksınız.

Tahılsız Yulaf Ezmesi tarifimizi alın.

15. Keto Meyveleri ve Kremalı Gecelik Yulaf

Gecelik yulaf lezzetli, zaman kazandıran bir sabah ikramıdır ve tarifi kolayca beğeninize göre özelleştirebilirsiniz. Gecelik yulafın keto versiyonunu yapmak için, tahılları atlayacak ve bir kenevir kalbi tabanıyla başlayacaksınız. Kenevir kalpleri temelde kabuklu kenevir tohumlarıdır ve mükemmel bir düşük karbonhidrat alternatifidir. Bu süper gıda tohumları, 3 yemek kaşığı başına 1 gramda bulunur ve onları süper besleyici bir yulaf partisine güç dolu bir katkı yapar.

Keto Karpuzu ve Kremalı Gecelik Yulaf tarifimizi alın.

Ya da sadece bir kase yulaf ezmesi yapın ve Kilo Vermenize Yardımcı Olan bu 11 Sağlıklı Yulaf Ezmesi Malzemesi ile kendi kombinasyonunuzu deneyin. Çok yakında)

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski