Sağlıklı Tarçınlı Rulo Gecelik Yulaf Tarifi

Sağlıklı Tarçınlı Rulo Gecelik Yulaf Tarifi

Bir gecede yulaf ezmesinin ne kadar kolay olduğunu keşfettiğinizde, bir daha asla anında yulaf ezmesi almak istemeyeceksiniz.

Sabahları sürekli kapıdan dışarı çıkıyorsanız, kahvaltıyı yarı yolda bırakmak kolaydır. Sabah kahvaltısının kurtarıcısı olan yulaf ezmesini sabah kahvaltısına girin . Onları bir gece önceden hazırlayabilir ve buzdolabının sihrini yapmasına izin verebilirsiniz. Tek yapmanız gereken sabahları onları açmak ve bu lezzetli, besleyici yoğun iyiliğin tadını çıkarmak. Zahmetsizce sağlıklı bir kahvaltı yapacaksınız.

Geleneksel yulaf ezmesi, yulafları ocakta veya mikrodalgada ısıtmanızı gerektirir (ya da hazır tür kullanıyorsanız en azından üzerlerine sıcak su dökün). Bununla birlikte, gece yulafları herhangi bir ısı gerektirmez. Sadece çiğ yulafları sıvı ile karıştırın - bu durumda süt ve Yunan yoğurdu karışımı - ve onları oturmaya bırakın. Sıvı yulafları yumuşatır ve karışıma eklediğiniz baharat veya meyvelerin lezzetini de emer.

Bu tarif, keten tohumu, akçaağaç şurubu ve tarçın ile işleri basit tutar. Tabii ki, yulaf ezmesini her zaman daha taze meyvelerle de doldurabilirsiniz. Yaban mersini, sevdiğimiz özellikle lezzetli bir seçenektir.

Gecelik yulaflarınızı gerçekten öne çıkarmak istiyorsanız, bu tarifin krem ​​​​peynirli krema kabını karışıma eklemeyi deneyin. Tek yapmanız gereken malzemeleri karıştırmak - çırpma veya çırpma gerektirmez - ve kremalı tepesi yulafınızı daha da lezzetli hale getirecektir.

Nasıl yerseniz yiyin, gece yulafı sabaha başlamak için doyurucu ve besleyici bir yoldur. 20 gram protein ve 15 gram lif içeren bu tarif, gün boyu tok kalmanız için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. Ayrıca, sadece 10 gram şekerle, hazır bir yulaf ezmesi paketi almış olmanızdan çok daha iyi durumda olacaksınız.

Anında yulaf ezmesi çeşitleri genellikle daha az proteinle birlikte ekstra şekerle yüklenir. (Ocakta hazırlanan geleneksel yulaf ezmesi bile karbonhidrat açısından ağır ve protein açısından düşük olabilir.) Ancak gecelik yulafla, önceden paketlenmiş seçeneklerin tüm rahatlığına sahip olacaksınız, ancak daha fazla sağlık yararına sahip olacaksınız. Süt ve Yunan yoğurdu protein ekler ve keten tohumları daha da fazla lif ekler. Ayrıca, bu sürüm mağazadan satın alınan her şeyden çok daha lezzetli. Bir kahvaltı böreği veya tatlı bir sabah yemeği istiyorsanız, bu tarçınlı rulo gece yulaf tarifi tam size göre!

BESLENME: 388 kalori, 8 gr yağ (3 gr doymuş), 300 mg sodyum, 10 gr şeker, 20 gr protein, 15 gr fiber

1 PORSİYON YAPAR

İÇİNDEKİLER

Gecelik Yulaf

  • 1/2 su bardağı normal yulaf
  • 1 5,3 ila 6 ons arası karton vanilya aromalı yağsız Yunan yoğurdu
  • 1/2 su bardağı yağsız süt
  • 1 yemek kaşığı keten tohumu
  • 1 yemek kaşığı saf akçaağaç şurubu
  • 1/2 çay kaşığı öğütülmüş tarçın

Krem Peynir Buzlanma Topper (isteğe bağlı)

  • 1 yemek kaşığı yağı azaltılmış krem ​​peynir (Neufchatel), yumuşatılmış (1/2 ons)
  • 1 çay kaşığı pudra şekeri
  • 1/8 çay kaşığı vanilya
  • 1/4 çay kaşığı yağsız süt

NASIL YAPILIR

  1. Küçük bir kapta veya bira bardağında, ilk altı malzemeyi (tarçın ile) karıştırın. 8 saat veya gece boyunca örtün ve soğutun.
  2. İsteğe bağlı krem ​​peynirli buzlanma kabı kullanıyorsanız, krem ​​peynir, pudra şekeri ve vanilyayı küçük bir kapta birleştirin. Üstü çiseleyen kıvama gelene kadar sütü karıştırın. Servis yapmadan önce yulafın üzerine gezdirin veya taze meyve ile yulafın üzerine gezdirin.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski