Sağlıklı Mango-Zencefil Gecelik Yulaf Tarifi

Sağlıklı Mango-Zencefil Gecelik Yulaf Tarifi

Kahvaltı rutininizi bir adım öteye taşıyın.

Gecelik yulaf, kahvaltı hazırlamak istemediğiniz yoğun sabahlar için mükemmeldir . Ancak, bunları her gün yerseniz, standart tarçın ve yaban mersini tepesi rutininden sıkılmış olabilirsiniz. Gecelik yulaf tarifiniz biraz yardım alabilirse, bu mango-zencefilli gece yulaf versiyonuyla işleri renklendirin.

Taze mango küpleri ve rendelenmiş zencefil bu yulaf tarifine bir tekme katıyor. Ve gerçekten bir lezzet ve doku patlaması istiyorsanız, yulafınızı da nar taneleri ile doldurmayı deneyin. Yulaf ezmesiyle hangi meyvelerin birleştiğine gelince, kutunun dışında düşünün ve sonucu ne kadar beğendiğinize şaşırabilirsiniz.

Henüz gece yulaf trenine binmediyseniz, bu besin dolu kahvaltıyı denemeye değer. Onları yemek istemeden önceki gece malzemeleri karıştırmak sadece birkaç dakika sürer. Ayrıca yulafları pişirmek için set üstü ocak kullanmanıza da gerek yok. Sadece süt veya süt alternatifine (bu durumda hindistancevizi sütü) sarılırlar ve gece boyunca yumuşarlar. Sabah karışımı yemeye gittiğinizde, ısıtmanız gerekmez - sadece son dakika soslarını ekleyin ve keyfini çıkarın.

Bu tarifle, işleri birleştirmek daha kolay olamazdı. Sadece malzemeleri birleştirin ve gece boyunca buzdolabında soğumaya bırakın. Uyandığınızda, beş gram lif ve altı gram protein içeren lezzetli bir kahvaltıyla karşılaşacaksınız. Lezzetli, besleyici gece yulaf tarifi, sadece hafta içi kahvaltınız olabilir.

BESLENME: 264 kalori, 6 gr yağ (3 gr doymuş), 38 mg sodyum, 5 gr fiber, 20 gr şeker, 6 gr protein

4 PORSİYON YAPAR

İÇİNDEKİLER

  • 2 su bardağı çabuk pişen yulaf
  • 1 1/3 su bardağı su
  • 2/3 su bardağı konserve şekersiz hafif hindistan cevizi sütü
  • 2 yemek kaşığı bal
  • 1/2 çay kaşığı rendelenmiş taze zencefil
  • 2 su bardağı küp doğranmış taze veya dondurulmuş mango
  • Nar taneleri (isteğe bağlı)

NASIL YAPILIR

  1. Her dört litrelik kavanoza 1/2 fincan yulaf koyun (Mason kavanozları burada iyi çalışır). 2 bardaklık bir ölçüm kabında su, hindistancevizi sütü, bal ve zencefili birleştirin. Kavanozlarda yulaf üzerine dökün.
  2. Her kavanoza 1/2 bardak mango ekleyin.
  3. Örtmek; gece boyunca veya yulaf yumuşayana kadar soğutun. İstenirse, nar taneleri ile süsleyin.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski