Bitki Bazlı Armut Kakule Yulaf Smoothie

Bitki Bazlı Armut Kakule Yulaf Smoothie

Armut ve kakule karışımı bu smoothie'nin tadını armut gevrekleştirecek!

Smoothie rutininize eklemek için yeni bir meyve mi arıyorsunuz? Armut deneyin! Bartlett armutları, olgunlaştıklarında yumuşak ve sulu oldukları için smoothieler için mükemmeldir. Mükemmel bir lif kaynağı ve iyi bir C vitamini kaynağıdırlar.

Yulaf, ister doğrudan smoothieye ekleyin ister bitki bazlı yulaf içeceği kullanın, kremsi ve tatlı bir smoothie tabanı sağlar. Pacific Foods'un yulaf içeceği, D vitamini de içeren iyi bir laktoz ve soya içermeyen kalsiyum kaynağıdır. Ayrıca organik yulaflarla doğal olarak tatlandırılmıştır! Bir yulaf içeceği geleneksel olarak unlu mamüllerde iyi çalıştığından, armut gevreklerine lezzet veren bir tarif için mükemmeldir. Bob's Red Mill eski moda yulaf ezmesi (gerçek bir armut gevreği için mükemmel olsa da) bu smoothie'ye demir ve lif ekler.

Kakule, ağırlıklı olarak tatlılarda kullanılan bir baharattır. Zencefil ailesindeki bir bitkinin tohumlarından elde edilir. Aynı zamanda rezeneyi anımsatan tatlı, baharatlı odun aromasıyla, keskin bir tatlı benzeri aroma sağlar.

Bu smoothieyi vegan tutmak için balı agave veya akçaağaç şurubu gibi alternatif bir tatlandırıcıyla değiştirin.

2 PORSİYON YAPAR

İÇİNDEKİLER

  • 1/2 Bartlett armut
  • 1/4 fincan Bob's Red Mill Organik Eski Moda Haddelenmiş Yulaf
  • 1 fincan Pasifik Gıdaları Yulaf Orijinal Bitki Bazlı İçecek
  • 2 çay kaşığı kır çiçeği veya yonca balı
  • 1/2 fincan buz
  • 1/4 çay kaşığı öğütülmüş kakule

NASIL YAPILIR

  1. Tüm malzemeleri bir karıştırıcıda birleştirin. Düşükte karıştırın, ardından pürüzsüz olana kadar 1-2 dakika yüksekte bitirin.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski