Bim Makarna Fiyatları 2023 ve Çeşitleri

Bim Makarna Fiyatları 2023 ve Çeşitleri

2023 Bim makarna fiyatları yazımızda sizlerle. Bim makarna çeşitleri ve müşterilerimiz tarafından en çok sorulan soruları detaylı bir şekilde konumuzda cevaplayacağız. Bim, ülkemizin en çok ziyaret edilen ve popüler alışveriş zincirlerinden biridir. Sonuç olarak kullanıcılar fiyat ve benzeri araştırmalar için farklı bilgilere ihtiyaç duymaktadır.

Bim Makarna

Bim Makarna, müşterilerin en çok tercih ettiği makarna ürünlerinden biridir. 2023 yılında çok uygun fiyatlarla satışa sunulacaktır. Temel gıda ihtiyacı olan vatandaşlarımız Bim Pazarlarından rahatlıkla alışveriş yapabilirler. Özellikle pandemi sürecinde hayatımıza giren tutumluluk ihtiyacından dolayı daha ulaşılabilir ürünler arayan tüketiciler için uygundur.

Son yıllarda vücut geliştirme gibi sporlara olan ilginin artmasıyla birlikte makarna giderek daha fazla tüketilir hale geldi. Karbonhidrat ağırlıklı bir diyet yapmak isteyen kullanıcılar, bunu tekrar tekrar favori olarak bulmuşlardır. Bu bağlamda BİM marketlerinin ürünlerine yoğun bir ilgi vardır. Özellikle sporcular bim makarna, yumurta gibi besinlerden vazgeçmediler.

Bim Makarna Fiyatları

Sizlerle paylaşacağımız aşağıdaki tabloda güncel fiyat listesini bulabilirsiniz. Artışlar veya fiyat güncellemeleri meydana geldikçe en kısa sürede tablolarımızda göstermeye devam ediyoruz. Bunun için price.com'u takip edebilirsiniz!

Not: Fiyatlandırma tablomuz yenilenmiştir. Elimizden geldiğince internet ortamında en güncel fiyatları yansıtan site olmaya ve işimizi iyi yapmaya çalışıyoruz.

Bim Makarna Çeşidi

Bim Filiz Fiyonk Makarna Fiyatları 2023 ₺12

Bim Filiz Burgu Makarna Fiyatı ₺12

Bim Pasta Veneta Tagliatelle Makarna ₺12.5

Bim Pasta Veneta Spagetti Makarna ₺12.5

Bim Pasta Veneta Burgu Makarna ₺12.5

Bim Pasta Veneta Kelebek Makarna ₺12.5

Bim Pasta Veneta Rigatoni Kalem Makarna  ₺12.5

Bim Cardella Boncuk Makarna ₺7.5

Bim Cardella İnce Uzun Makarna ₺7.5

Bim Cardella Burgu Makarna ₺7.5

Bim Cardella Spagetti Makarna ₺7.5

Bim Cardella Fiyonk Makarna ₺7.5

Bim Barilla Burgu Makarna ₺20

Bim Barilla Fiyonk Makarna ₺20

Bim Barilla Spagetti Makarna ₺20

Bim Barilla Linguine Makarna ₺20

Bim Barilla Penne Makarna ₺9.5

Bim Barilla Gnocchetti Makarna ₺20

bim makarna fiyat tablosu

Bu yazımız da ilginizi çekebilir: Bim Tereyağı Fiyat

Bim Makarna Çeşitleri

Bim’in sattığı makarna markaları;

  • Cardella
  • Pastaveneta
  • Ekmecik
  • Barilla
  • Filiz

Bim makarna çeşitleri listesi aşağıdadır. Besin zincirimizde önemli bir yer tutan makarna, pesto ile çok daha lezzetli oluyor. Bim makarna ürünleri, lezzeti ve uygun fiyatları sayesinde hemen hemen tüm müşterilerin sipariş sepetlerini dolduruyor diyebiliriz. Aslında bu yazıyı okuyan sizler henüz denemediyseniz çok şey kaybettiğinizin farkında değilsiniz arkadaşlar.

Bim Makarna Sos nasıl kullanılır?

Bim Makarna Sosunu ister ekmeklerin yanında isterseniz de yaptığınız farklı makarnaların yanında kullanabilirsiniz. Bu sosları patates kızartması gibi yemeklerinizin yanında da kullanabilirsiniz. Tercih tamamen sizin zevkinize kalmış!

Cardella makarna kimin?

Cardella makarna, Bim tarafından Göymen Makarna'ya özel olarak üretilmektedir.

Philly's Pasta'nın fiyatı ne kadar?

İnternette yaptığımız araştırmalarda bulduğumuz üzere en ucuz Filiz Makarna 9,40 TL. Söz konusu ürün 500 gr'lık bir pakettir.

çözüm

Bim'de satılan makarna ürünleri ile ilgili son fiyatları konumuz hakkında oldukça bilgilendirici olarak sizlere sunmaya çalıştık. Yeni fiyat artışlarıyla birlikte sitemizdeki tabloları güncellediğimizi unutmayınız. Böylece en son fiyatlardan haberdar olmak için bizi takip edebilirsiniz! Ek isteklerinizi de yorum kısmından bize iletebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski