Bim Şeker Fiyatları 2023: Toz Şeker

Bim Şeker Fiyatları 2023: Toz Şeker

Bim Şeker Fiyatı 2024 materyalimizde başta toz şeker olmak üzere kullanıcılarımıza sıkça sorulan soruların cevaplarını vereceğiz. Birçok ürün çeşidi gibi BİM de bu alanda fark yaratmayı başarmaktadır. Yakalamış olduğu geniş müşteri kitlesi sayesinde her zaman zirvedeki konumunu korumakta ve bize uygun bir maaş tablosu sağlamaktadır.

Bim toz şeker fiyatları ise müşterilerin büyük bölümünü şaşırttı. Sofraların vazgeçilmezi pudra şekeri de uygun fiyatlarıyla Bim'de raflarda. Son fiyatları merak ediyorsanız aşağıdaki tablolarımızı incelemeye devam edebilirsiniz.

Bim Şeker Fiyatı

Bim Şeker Çeşidi

Bim Toz Şeker (2 KG Tat Küpü) 53 TL

Bim Küp Şeker (Safi Beyaz 1 KG) 30 TL

Bim Toz Şeker (Irmak 5 KG) 125 TL

Bim Küp Şeker (Irmak 1 KG) 30 TL

Bim Küp Şeker (Şafak 1 KG) 33 TL

Bim şeker fiyatı 2024 tablosu

Yukarıda sizlere sunduğumuz tabloda olduğu gibi Bim şeker fiyatının 50 TL ve 125 TL olduğunu görebilirsiniz. Bu fiyatlandırma değiştikçe ve güncellendikçe sitemizde en güncel haliyle sizlere sunmaya devam edeceğiz. Diğer BİM ürünleri için de kategorimizi ziyaret edebilirsiniz. Malzememizin geri kalanında bu ürün hakkında daha ayrıntılı bilgi vereceğiz.

Bim Toz Şeker Fiyatı

Bim’de toz şeker fiyatı güncel olarak 53 TL‘dir.2 kg'ın güncel fiyatıdır. Aynı şekilde 5 kg'lık bir ürün 125 TL'dir. Ücret değişiklikleri veya dalgalanmaları durumunda içeriğimizi güncellemeye özen gösteriyoruz. Ancak yakalayamazsak yazımızın yorum kısmından bize bildirebilir ve içeriği daha hızlı güncelleyebilirsiniz. Bu sayede hem ziyaretçilerimize daha kaliteli hizmet vermemize yardımcı olacaksınız hem de size bir iyilik yapmış olacaksınız.

Bu yazımız da işinize yarayabilir: Bim Süt Fiyatları Listesi

Bim 5 KG Şeker Ne Kadar

Bim 5 kg şeker fiyatı 125 TL’dir.

Bim 2 KG Toz Şeker Fiyatı

Bim 2 kg toz şeker fiyatı 2024 yılında güncel şekilde 53 TL’dir.

Bim Şeker Çeşitleri

Bim'de çok ekonomik ve kapsamlı bir şeker çeşidi var. Küp şeker, toz şeker gibi ürünler raflarda müşterilerin beğenisine sunuluyor. Aynı zamanda müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen ağırlıklar da bulunmaktadır.

  1. Toz Şeker 2 KG
  2. Toz Şeker 5 KG
  3. Küp Şeker 1 KG
  4. Safi Şeker
  5. Irmak Şeker

En çok tercih edilen 5 KG’lik ürünün olduğunu dile getirebiliriz. Aşağıda yer alan videodan, Bim ürünlerinin detaylı incelemesini izleyebilirsiniz. Ayrıca videoda Bim Tereyağı Fiyat gibi detaylar da mevcuttur.

Yukarıdaki videodan başta Bim Sekar olmak üzere temel gıda ürünlerinin güncel durumunu açıklayıcı bir şekilde görebilirsiniz. Video Bim Marketler için çekilmiştir. Bu nedenle, incelemek isteyebilecek ziyaretçilerimiz için farklı bir açıklama türü olması için makalemize bunu eklemek istedik. Ancak videonun eski olması nedeniyle videoda belirtilen fiyat geçerliliğini yitirmiş olabilir. Bu yüzden yazınıza dikkat etmeniz daha iyi olacaktır.

BİM'de 5 kg şeker ne kadar?

Bim'de 5 kg toz şeker 125 TL.

BİM'de neden şeker yok?

2021 yılında BİM marketlerinde şeker yoktu. Alınan ifadelere göre bunun temel nedeni piyasa politikası gereği müşterilere satış fiyatının verilememesiydi. Ancak bu süre geçtiği için Bim'de şeker var.

Bim toz şeker fiyatı başta olmak üzere birçok ürünü yazımızda ele aldık. Sitemizi takip ederek en güncel fiyatlara ilk ulaşan siz olabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki linke tıklayarak ana sayfamıza gidebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski