Bim Süt Fiyatları Listesi 2023 – Son Fiyat

Bim Süt Fiyatları Listesi 2023 – Son Fiyat

2023 yılında Bim süt fiyatları da Bim'den sık sık satın alan müşteriler tarafından sorgulanıyor. Tabii ki, bu tamamen normaldir. Dost sütü, yarım yağlı süt ve tam yağlı süt gibi farklı seçenekler sunan Bim ile müşteriler aradıkları ürünü kolayca bulabiliyorlar. Ancak günümüzde bile fiyatların artması ve benzeri sebeplerden dolayı fiyat konusu çokça sorulmaktadır.

Ülkemizin en büyük alışveriş zincir mağazalarından biri olan Bim, Süt ve benzeri ürün çeşitlerinde müşterilerine tam olarak aradıklarını sunmaktadır. Dolayısıyla bu tür ürünler de dahil olmak üzere en çok satan pazarlardan biridir. Malzememizde sizler için en çok merak edilen ürünleri detaylı bir şekilde inceledik. En son fiyatlar için, price.com'u takip etmeye devam edin.

Bim Dost Süt Fiyatı

Bim'de 1 litre Dost sütün fiyatı 2023 güncel ve ortalama 18 TL. Şimdi güzel bir tablo ile bu ürünleri tek tek ele alacağız.

Bim Dost Süt Çeşitleri

Bim Dost Yağlı Süt Fiyatı 2023 (%1.5 1 LT)    ₺18,5

Bim Dost Yağlı Süt (%3.01 1 LT)      ₺17,5

Bim Dost Laktozsuz Süt Fiyat (1 LT) ₺21

Bim Dost Light Süt (1 LT) ₺17,5

Bim Dost Doğal Süt (1 LT) ₺18

Bim Dost Süt Fiyatı 2023

Bim Dost Süt Ürünleri Fiyat Tablosu Yukarıda da belirttiğimiz gibi. Müşteriler tarafından sıklıkla beğenilen bu ürün sürekli olarak raflarda tükenmektedir. Bim Toz Şeker fiyatı da sitemizde yer almaktadır. Çünkü muadillerine göre çok uygun fiyata sahip ve her yerde bulunan BİM şubeleri sayesinde sıklıkla tüketiliyor.

Bim Pınar Süt Fiyatları

Bim Pınar Süt Çeşitleri Fiyatları

Bim Pınar Yarım Yağlı Fiyat (%1.5 – 1 LT) ₺22,5

Bim Pınar Tam Yağlı Süt (1 LT) ₺27,5

Bim Pınar Süt (Laktozsuz – 1 LT) ₺29

Bim Pınar Devam Sütü ₺29

Bim Pınar Süt Fiyatları 2023

Yazımızın bu bölümünde A101 Pınar süt fiyatı noktasından detaylı olarak bahsettik. En çok tercih edilen ürünlerden biridir. Bu yüzden tabloyu özlü bir şekilde hazırladık. Bu marka hakkında önemli bilgileri paylaşma ihtiyacı hissettik.

Ayrıca A101 Su Fiyatları yazımız da işinize yarayabilir.

Bim Sek Süt Fiyatları 2023

Bim Sek Süt Çeşitleri ve Fiyatları Listesi

Bim Laktozsuz Sek Süt Fiyatı (1 LT): 30 TL

Bim Yarım Yağlı Sek Süt Fiyat (1 LT): 25 TL

Bim Tam Yağlı Sek Süt (1 LT): 27 TL

Bim Sek süt çeşitleri ve en güncel fiyatları ise listemizde yer aldığı şekildeydi.

Bim Süt Çeşitleri

Bim çok geniş bir süt çeşidi yelpazesine sahiptir. Diğer ürün sektörleri gibi sütte de müşterilerine aradıklarını veren bir pazardır. Sizlerle aşağıda paylaştığımız liste aşağıdadır, Bim süt çeşitleri listesini elimizden geldiğince derlemeye çalıştık.

  • Pınar Süt Ürünleri
  • Teksüt Ürünleri
  • Dost Süt Ürünleri
  • Dimes Süt

Bim Süt Ne Kadar

Konumuzda Bhim sütü alanında sorulan soruları oldukça etkili bir şekilde cevapladık. Süt ürünleri raflarda en çok tüketilen ürünlerin başında yer alıyor. Alerjiniz yoksa, bu çok sağlıklı ve faydalı bir besindir.

Süt, hem günlük protein ihtiyacınızın hem de magnezyum ihtiyacınızın mükemmel bir kaynağıdır. Özellikle erken yaşta süt tüketimi uzmanlar tarafından önerilebilir. Kahvaltıda güzel bir öğünle bize eşlik edebilir. Bütün bunlar sütü temel bir gıda haline getirir.

Bim süt ne kadar 2023?

Bim süt 15 TL ile 25 TL fiyat aralığında geliyor. Bu fiyatlandırmayı seçtiğiniz ürüne göre görüntüleyebilirsiniz. Dost Süt, Pınar Süt gibi alışveriş seçenekleriniz var. Ayrıca Panar'ın laktozsuz sütü, laktoz intoleransı olan müşteriler için bir numara!

Dost süt ne kadar oldu?

Son fiyat artışıyla birlikte eş süt fiyatlarının 12 TL'ye kadar çıktığı görüldü. Gelecek geliştirmelerle güncel tutmaya çalışacağız. Bunun için aşağıdaki yorum bölümünden de bize uyarıda bulunabilirsiniz.

Çözüm

Bim süt fiyatı hakkında en detaylı bilgilere yazımızda yer verdik. Laktozsuz süt sayesinde laktoz intoleransı olan tüketiciler bile süt tüketebilir. Bunun için Pınar laktozsuz tercih edebilirsiniz. Bim Parfüm konumuzdan da güncel parfüm çeşitleri ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski