Bim Cips Fiyatları 2023 (Çeşitleri)

Bim Cips Fiyatları 2023 (Çeşitleri)

Bim Cips Fiyatları 2024 materyalimizde Bim marketlerdeki tüm Bim Cips çeşitlerinin liste ve fiyat tablolarından bahsedeceğiz. Petito Chips müşterilerin favorisi haline geldi. Ayrıca, bu pazarda diğer ünlü çip türlerini bulma fırsatımız var. Aradığımız çeşitlerin ve markaların çoğu burada bulunabilir. Tüm çeşitlerine ve fiyatlarına birlikte bakalım.

Günümüzde, bir TV şovunun veya filmin tadını çıkarırken fişlerinizin tadını çıkarmak gibisi yoktur. Sonuç olarak, çip fiyatları gibi konulara artan bir ilgi var. Ayrıca fiyatların sürekli artması ve değişmesi ile birlikte insanlar en güncel fiyatları aramaktadır. Bu gibi nedenlerle ziyaretçilerimize bu konularda detaylı bilgi vermeye özen gösteriyoruz. Bu bilgileri BIM ürün yelpazemizde de sağlıyoruz. Aşağıda Bim chip çeşitleri ve fiyatları tablosuna yer vereceğiz.

Bim Cips Çeşitleri

Çoğu ürün grubunda onlarca seçenek sunan her ürün alanında olduğu gibi Bim çiplerde de durum aynı. Bim chiplerin çok çeşitli olması sayesinde bu pazarda aradığımızı bulabiliyoruz. İnsanların burayı bu kadar çok sevmesinin ana sebeplerinden biri de bu diyebiliriz. Elbette diğer etkili faktörleri de gözden kaçırmamak gerekiyor. Listenin hemen altında karşınıza çıkacaktır.

  • Doritos Cipsi Çeşitleri
  • Lays Cips Çeşitleri
  • Ruffles Cips Çeşitleri
  • Patito Cips Ceşitleri
  • Party Cips Çeşitleri
  • Star Krak Cips Çeşitleri
  • Tombi Cips Çeşitleri

Bu yazımız da işinize yarayabilir: Bim Tereyağı Fiyat

Bim Cips Fiyatları

Bim Cips Çeşidi

Bim Patito – Kaşık Cips Fiyatı 2024 9.5TL

Pringles – Patates Cipsi (130G) 30 TL

Doritos – Mısır Cipsi (113G) 13 TL

Tombi – Mısır Çerezi Fıstık Peynir 8,5 TL

Star Krak – Krock Mısır Cipsi (48G) 4,5 TL

Lays Cips (107G) 12,5TL

Ruffles (Patates Cipsi 107G) 12,5 TL

Bim Cips Party – Mısır Cips Haşhaş Acı Biber (300G) 12,5 TL

Party Mısır Cips Taco – Barbekü – Nacho (130G) 8,9 TL

Party – Mısır Cips (130G) 7 TL

Party Patates Cipsi Tırtıklı 150 G 8 TL

Bim Cips Fiyatları 2024 Tablosu

Gördüğünüz gibi yukarıda sunulan liste ve tablolarda en güncel BİM Chip Fiyat Listesini sizlerle paylaştık. Batito Patito Cipsleri en popüler Bim Cipsleri arasında yer alıyor diyebiliriz. Müşterilere Ruffles ve Doritos gibi seçenekler sunarak, bizim için gerçekten daha geniş bir seçenek yelpazesi yaratıyorlar. Patatesten mısıra kadar her türlü lezzet ve lezzeti raflarda bulabiliyoruz.

Az önce yukarıda izlediğiniz videoda BİM piyasasında alınan chip fiyatlarının incelenmesi ile ilgili bir materyal var. Sizlerle paylaşmanın daha faydalı içerikler oluşturmanıza yardımcı olacağını düşündük. İstersen görebilirsin. Geri kalanında sık sorulan soruları cevaplayacağız.

BİM'de kaç çip var?

Bim'de bulunan cipsler seçeceğiniz ürüne göre değişiklik gösterse de 9 TL ile 25 TL arasında değişiyor.

Bim Petito Cips Helal mi?

Evet, Bim Petito Cips Helal tüketime uygundur. Bu konuda herhangi bir sorun veya problem gözlemlenmemiştir.

Bim Cips kaç kalori?

Yine bu tükettiğiniz ürüne göre değişiklik gösterebilir. Örneğin 100 gram Petito Ketçap Cips gıdasında 510 kalori vardır. Almak istediğiniz ürünün üzerinde kalori ve diğer besin değerleri yazılıdır. Bunu da kontrol edebilirsiniz.

Yazımızda detaylara değinerek Bim Cips fiyatları ve çeşitleri hakkında tüm bilgileri paylaştık. Fiyatlar güncellendikçe, fiyatların en son sürümleri bulusupyemek.com kullanımınıza sunulacaktır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski