A101 Kıyma Fiyatı 2023

A101 Kıyma Fiyatı 2023

 A101 serisi marketlerin en çok tercih edilme sebeplerinden biri olan A101 kıyma fiyatı 2023 içeriğimizde karşınızda. Ziyaretçiler ve müşteriler tarafından oldukça beğenilen bu ürünlerin Karışık Kıyma ve güncel fiyat tabloları tüm süreç boyunca yanınızda olacak. Yazımızın devamı. A101 Kıyma fiyatı son zamanlarda defalarca soruldu. birlikte izleyelim

Bugün piyasada A101 serisinden et ve kıyma ürünlerini uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Son yıllarda, tüm dünyada ürünün fiyatlarında muazzam bir artış oldu. Bu nedenle tüketiciler uygun fiyatlı ürünler aramak istiyor. Sitemizde ucuza ürün bulup satın almak isteyen tüketiciler için birçok ürünün fiyat listesi bulunmaktadır. Birçok ürünün fiyatları sürekli değişmektedir.

A101 Kıyma Makinesi Ne Zaman Gelecek?

Genel olarak fiyatlar diğer markalara benzer veya biraz fiyat farkı vardır. En popüler A101 marketlerinde et ve kıyma fiyatlarının güncel durumunu sizler için derledik. A101 Kıyma makinesinin ne zaman geleceği sorusunun maalesef belirli bir tarihi yok. Bu tür ürünlerin gelişini ve stoklara girişini güncel haberleri sıklıkla takip ederek öğrenebilirsiniz. Böylece stoklara girdiğinde kaçırmayacağınızı söyleyebiliriz.

A101 Kıyma Fiyatı

Kıyma Çeşidi

A101 Kombinet Dana Kıyma (400GR) Fiyatı 2023 ₺24

A101 Kombinet (1000GR) Dana Kıyma Fiyat ₺49

fiyat tablosu

A101 marketlerinde birçok ürün bulabilirsiniz. Dilimlenmiş et, evlerimizde ve yemeklerimizde kullandığımız en önemli gıda maddelerinden biridir. Yemeklerimize ayrı bir lezzet katan kuşbaşı et fiyatları birçok tüketici tarafından merak ediliyor. A101 kıyma kıyma kıymanın tablo boyutu yukarıdaydı. Kıyma iyi bir protein kaynağıdır.

A101 Kıyma Nereden Geliyor?

A101'deki Kombinat marka kıyma ürünleri Sırbistan'dan gelen malzemelerle hazırlanmaktadır. Bu ürünün sadece A101'de değil Bim raflarında da yerini aldığını görebilirsiniz. https://tr.wikipedia.org/wiki/K%C4%B1yma'dan alınan bilgilere göre Sırbistan'dan ithal edilmektedir.

United Kıyma markası, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na bağlı Et ve Süt Enstitüsü tarafından ithal kesimlik etlerden üretilmektedir. United marka etler helal ve hijyenik koşullarda üretilmektedir.

A101 Kıyma Fiyatı 2023 Tablosu

Yukarıda da gördüğümüz gibi A101 kıyma fiyatı 49 TL ve 24 TL olarak ikiye ayrılıyor. Kıyma, marketlerde en çok tüketilen ürünlerden biridir. Kıyma kullanılarak lezzetli yemekler yapılabilir. 2023 yılında kıyma fiyatları da diğer gıda ürünlerine göre artış gösterdi. Bu durum vatandaşları en ucuz ve en uygun ürünü aramaya sevk ediyor. A101 pazarlamacısı Kombinat markasının taze, lezzetli ve katkısız kıyma satışını yapmaktadır. A101 Marketlerde satılan kıymayı gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz.

A101 kıyma kaç gram?

A101'de kıyma ürünleri 400 gram ve 1000 gram olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Burada daha fazla çeşit mevcuttur.

A101 Ne yapıyorsun?

Soruyu cevaplamak için A101 komutu nereden geliyor, sayıların kombinasyonu için Sırbistan'dır. Kombinet, Sırbistan'dan gelen temel malzemelerle üretilmektedir.

çözüm

A101 Kıyma Fiyatı materyalimizde sizlere yeterli detayı ve adran tablosunu sunduk. Kuzu eti, tavuk gibi ürünleri merak ediyorsanız sitemizde de bulabilirsiniz. Umarız arkadaşlar bu konuda aklınızda soru işareti kalmaz. Dilerseniz A101 fiyat aralığımızdan daha birçok ürünün fiyatlarını öğrenebilirsiniz. Yeni konularımızda görüşmek üzere.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski