Bira Fiyatları Listesi 2023 (Güncel, Migros, Efes)

Bira Fiyatları Listesi 2023 (Güncel, Migros, Efes)

Bira fiyatları güncel 2023 temamız ile ziyaretçilerimizin karşısına çıkmıştır. Migros bira fiyatları, 2023 Efes bira fiyatları ve benzeri diğer konularda sizlere detaylı bilgi vereceğiz. Malzememizde tablo ve listelerde yer alan bira markalarının çoğuna yer vermeye çalışacağız. Daha fazla bu tür içerik için bizi takip etmeyi unutmayın. Fiyat tablosunu birlikte inceleyelim.

İnsanlar binlerce yıldır bira (ve diğer alkollü içkiler) ile kutlama yapıyor. Arkeologlar, insan uygarlığının kökenlerinin izini sürdüklerinde, toplulukların şaraba odaklandığını görürler. 10.000 yıldan daha eski olan Türkiye'nin güneydoğusundaki Göbekli Tepe bölgesi, eski ziyafet alanlarında bira üretiminin kanıtlarını gösteriyor. Alman Arkeoloji Enstitüsü'nde arkeolog olan Oliver Dietrich, WordsSideKick.com'a "Alkollü içeceklerin üretimi ve tüketimi, sosyal grupların kaynaşmasını kolaylaştıran ziyafetlerin düzenlenmesinde ve Göbekli Tepe örneğinde toplu çalışmada önemli bir faktördür" dedi.

Bira Fiyatları Güncel

18.05.2023 tarihi itibariyle güncel bira fiyatları ortalama 40 TL. Çoğu üründe olduğu gibi, geniş bir fiyat aralığına sahibiz. 30 TL ile 700 TL arasında değişen fiyatlar karşımıza çıkıyor. Hepsini tablolarda kontrol edeceğiz. Alkol gibi ürünlerden daha önce bahsetmiştik.

Bira üretimi Romalılarla başlamadı. Binlerce yıl önce başladı. Çinliler bir tür bira üretti, ancak en popüler hale gelen ürün Mezopotamya'daki Sümerlere atfedildi ve muhtemelen 10.000 yıl önce başladı. Godin Tepe (modern İran'da) olarak bilinen bir site, şarap yapımına dair kanıtlar sağladı. MÖ 3500 Sümer'deki kazılar, diğer antik kaplarda bulunan bira sürahileri ve kutsal emanet olduğuna inanılan seramikler temel alınarak daha da erken bir tarih öne sürülüyor. Yine de c tarihi. Biranın yapılışı genellikle MÖ 4000 yıllarına verilir.

Önemli Not: Artışlar açıklanır açıklanmaz hemen tablolarımızda görüntülüyoruz. Listelenen fiyatlar en güncel ve resmi olarak açıklanan fiyatlardır. Bulusupyemek.com'u takip edebilir, Raze miktarını açıklayan her markayı hızlıca takip edebilirsiniz.

Bulusup Yemek - Güncel Ürün Fiyatları

Efes Bira Fiyatları 2023

Efes Bira Çeşidi

Efes Depozitolu Tombul Şişe Fiyatı 2023 (50’lik) 38 TL

Efes Depozitolu Uzun Şişe (50’lik) 37 TL

Efes Kutu Bira (33’lük) 31 TL

Efes Extra Bira (50’lik) 48 TL

Glutensiz Efes Bira (50 CL) 45 TL

Özel Seri Efes (50’lik Depozitosuz) 41 TL

Efes Extra (50’lik) 48 TL

Efes Extra Shot (25 CL) 30 TL

Efes Varım Fiyatı (25 CL) 20 TL

Efes Kutu Bira (1 Litrelik) 70 TL

Efes Malt (50’lik Depozitolu) 36 TL

Efes Malt (50’lik) 36 TL

Efes Malt (25’lik Depozitosuz) 28 TL

Efes Bira Fiyatları 2023 Tablosu

Efes en çok tercih edilen ve araştırılan üründür. Gördüğünüz tüm çeşitleri tabloya dahil etmeye ve her bir ürün hakkında sizi bilgilendirmeye çalıştık. Eklememizi istediğiniz bir çeşit varsa yorum kısmından bize bildirebilirsiniz. Ayrıca fiyatlar her zaman güncel olacak ve sürekli güncellenecektir.

Tuborg Bira Fiyatları 2023

Tuborg Bira Çeşidi

Tuborg Gold (50’lik Depozitolu) Fiyatı 2023 38 TL

Tuborg Gold (50’lik Depozitosuz) 38 TL

Tuborg Gold (50’lik) 38 TL

Tuborg Gold (33’lük Depozitosuz) 30 TL

Tuborg Gold (33’lük) 30 TL

Tuborg Amber (50’lik Depozitosuz) 41 TL

Tuborg Amber (50’lik) Fiyat 40 TL

Tuborg Amber (33’lük Depozitosuz) 30 TL

Tuborg (50’lik Kırmızı Special) 48 TL

Tuborg Filtresiz (50’lik) 40 TL

Tuborg (50’lik Depozitosuz Filtresiz) 40 TL

Tuborg Bira Fiyatları 2023 Güncel

Tuborg 2023 yılı için yeni bir fiyat listesi açıklayarak müşterilerini bilgilendiriyor. Her zaman olduğu gibi en erken bunları tablomuza yansıttık ve sizlere geliştirilmiş ve yeni açıklanan fiyat ile fiyat listesini sunuyoruz. Pricein.com her zaman şişirilmiş fiyatları sizinle paylaşan ilk site olmaya devam ediyor. Volim ve benzeri malzemeleri işlemeye devam ediyoruz.

Bomonti Bira Fiyatları 2023

Bomonti Bira Çeşidi

Bomonti (50’lik Depozitolu) Fiyatı 2023 45 TL

Bomonti (50’lik Depozitosuz) 45 TL

Bomonti (50’lik Filtresiz Depozitosuz) 45 TL

Bomonti (50’lik Filtresiz) 45 TL

Heineken Bira (50 CL) 55 TL

Budweiser Bira (50 CL) 48 TL

Bomonti Bira Fiyatları 2023 Tablosu

Bomonti, genel olarak hafif ve tatlı bir tat tercih edenler için ideal bir bira. 50K versiyonu raflarda en çok aranan versiyondur. Bu tablomuzda Bomonti Bira fiyatlarına değindik. Şaşıracaksınız ama Bomonti'nin İstanbul'un bir semti olduğunu biliyor muydunuz? Evet çoğunuz bilmiyor olabilirsiniz.

Carlsberg – Miller – Amsterdam Bira Fiyatları 2023

Bira Çeşidi

Miller (33’lük Depozitosuz) Fiyat 2023 37 TL

Miller (50’lik Depozitosuz) 33 TL

Miller Bira (33’lük) 37 TL

Miller (50’lik) 45 TL

Carlsberg (50’lik Depozitolu) 42 TL

Carlsberg (33’lük Depozitosuz) Fiyat 35 TL

Carlsberg (50’lik) 41 TL

Carlsberg (33’lük) 35 TL

Amsterdam Bira Fiyatı (50’lik Navigator) 60 TL

Amsterdam (50’lik Depozitosuz Navigator) 60 TL

Carlsberg – Miller – Amsterdam Bira Fiyatları 2023 Güncel

Bremen Bira Fiyatları 2023

Son zamanlarda Bremen fiyatları fiyat açısından uygun olduğu için oldukça aranır hale geldi. İçeriğimize yeni bir bölüm ekleyerek sizleri bu bölümde Bremen birası son fiyatları hakkında bilgilendiriyoruz..

50 CL Bremen Bira Fiyat: 30 TL

50 CL Yüksek Alkol Bremen Bira Fiyatı: 40 TL’dir.

Heineken, Becks, Bud Bira Fiyatları Ne Kadar?

Bu bölümde daha az izleyici çeken ama yine de merak edilen Heineken ve Beck bira fiyatları listesini sizlerle paylaşıyoruz. Sıralayacak olursak Heineken bira ürünlerinin Beck ve Bud biraya göre daha fazla tüketildiğini söyleyebiliriz. İşte Heineken, Beck ve Bud bira fiyatları listesi:

Becks Bira Fiyatı (50 CL): 40 TL

Becks Bira (33 CL): 37 TL

Bud Bira (50 CL): 41 TL

Bud Bira (33 CL): 37 TL

Heineken Bira (50 CL): 55 TL

Heineken Bira (33 CL): 42 TL

Heineken 25 CL Bira Fiyatı ise 33 TL’dir.

Migros Bira Fiyatları

Bu bağlamda Migros, halkın öncelikli tercihlerinden biridir. Bu nedenle Migros 2023 bira fiyatları ve benzeri sorular sıklıkla sorulmaktadır. Votka ve diğer içeriklerimize de sitemizden ulaşabilirsiniz. Yukarıda fiyatlarını ve tablolarını belirttiğimiz tüm ürünler Migros'ta mevcuttur. Fiyat aynı ama değişen bir şey yok. Ani değişiklikler olması durumunda yazımızın yorum kısmından bize bildirerek güncellemelerimize katkıda bulunabilirsiniz.

İçeriklerimizde başlıklar halinde sunduğumuz ve farklı türleri tablolaştırdığımız değerler Migros'a da uyarlanmıştır. Tüm bu güncel fiyatları Migros bira fiyatları için de baz alabilirsiniz. Ancak özel bir kampanya veya indirim ya da ani bir zam olması durumunda değişiklikle karşılaşmanız mümkündür. Bu gibi durumlarda, temalarımızı zaten hızlı bir şekilde güncelliyoruz. Böylece pricein.com adresindeki web sitemizi takip edebilirsiniz.

Bira Çeşitleri

Kullanıcıların sıklıkla sorduğu bira çeşitlerini ürünlerin rengi, aroması, içeriği, yapılış şekli ve daha birçok faktör belirlemektedir. İşte oldukça iyi fermente edilmiş ve kaliteli olan bazı bira türleri:

  • Buğday Birası
  • Çavdar Birası
  • Stout
  • Pale Ale
  • Eski Ale
  • Mild Ale
  • Premium Lager
  • Kahverengi Ale

Yer alan listede gördüğünüz üzere, bira bu gibi çeşitlere ayrılmaktadır. Bu çeşitleri içeren bira markaları da piyasada bolca mevcut.

Dünya Sağlık Örgütü'nün istatistikleri, Almanya'daki insanların dünyanın geri kalanına göre kişi başına iki kat daha fazla alkol tükettiğini gösteriyor. Almanlar yılda yaklaşık 9 milyar litre bira içiyor!

WHO

Bira Alkol Oranı

Bira alkol oranı konusuna da materyalimizde yer vererek sizleri daha fazla bilgilendirmek istiyoruz. Bildiğiniz gibi biradaki alkol oranı diğer çeşitlerde olduğu gibi üründen ürüne değişmektedir. Bugün tükettiğimiz biralar genellikle %4 ile %6 arasında alkol içeriğine sahiptir. Ama elbette bunun altında ya da üstünde oranlarda biralar görmek mümkün. Bu oranlar ürünler üzerindedir.

Ayrıca kontrol et

Konumuzda efes bira fiyatları 2023 fiyat tablosunu ve ayrıca bira fiyatları üzerinden çok aranan diğer ürünleri sizlerle paylaştık. bira ne kadar Bu arada Damacana Su Fiyatı gibi konuları seviyorsanız temamızdan da yararlanabilirsiniz. Aşağıdaki tablodan ana sayfamıza gidebilirsiniz.

Bira kaç TL 2023?

Bira, 30 TL ve 70 TL fiyat aralıklarında 2023 yılında bulunabilmektedir. Şu an için güncel geçerli fiyatlandırmalar bu şekildedir.

Tuborg bira ne kadar?

50’lik Tuborg Gold bira 38 TL‘dir. 33’lük Tuborg Gold bira ise 27 TL olarak karşımıza çıkmaktadır.

Bira kaç kalori?

100 gram bira 43,4 kaloridir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski