Volim Fiyat Listesi 2023 (Güncel Fiyat Tablosu)

Volim Fiyat Listesi 2023 (Güncel Fiyat Tablosu)

Volim Fiyatı 2023 başlığı altındaki tüm soruları cevaplıyoruz. Son yılların favorileri arasında yer alan bu ürünle ilgili aklınıza takılan tüm soruları yanıtladık. hacim nedir? Volim türü ve alkol içeriği gibi noktalarda tüketiciler tarafından ciddi bir araştırma yapılmıştır. Öncelikle yazımızda en güncel Volim fiyat listesinden ve ardından bu Sıkça Sorulan Sorulardan bahsedeceğiz. Yeni yılda büyüme ile sofralarımız güncellendi.

Aşağıda sizlerle paylaşacağımız tablolarda tam olarak fiyatlarını ve çeşitlerini sunacağız. Bu tablolar fiyatlar değiştikçe güncellenecek ve sizlere en doğru fiyatları sunmaya devam edecektir. Bu nedenle, price.com'da kalmanızı öneririz. İnternette bu konuda doğru ve anında bilgi veren böyle bir site olmadığını biliyoruz. Bu yüzden bu platformu oluşturduk ve tek amacımız size en doğru fiyatları sunmak.

Volim Fiyat 2023

22.03.2023 tarihi itibariyle Volim fiyat listesi 60 TL ile 220 TL arasındadır. Tüm bu ürünlerin içeriklerini ve fiyatlarını tablomuzda rahatlıkla görebilirsiniz.

Volim Türü

Limonlu Volim Fiyatı 2023 (24 CL) 60 TL

Çilekli Volim (24 CL) 60 TL

Karışık Meyveli Volim (24 CL) 60 TL

Karpuzlu Volim (24 CL)  60 TL

Volim Mojito 60 TL

Volim Sek On The Beach 60 TL

1 Litrelik Kırbıyık Volim Çeşitleri    220 TL

Volim – Tutti Frutti   60 TL

Enerji İçeceği Aromalı Volim     60 TL

Volim Karpuz Çilek (Shot) 60 TL

Volim Shot Votka 60 TL

Volim Fiyat (1 LT) 220 TL

Volim Pinacolada 60 TL

Volim Fiyat 2023 Tablosu

Soframızda Volim'in lezzetlerini ve son fiyatlarını sizlerle paylaştık. 1 litre seçeneği özellikle arkadaş grupları arasında popülerdir. Karpuz ve çilek gibi tatlar da oldukça popülerdir. Çekim seçenekleri de popülerdir.

Bu yazımız da ilginizi çekebilir: Votka Fiyatları

Kırbıyık Volim Fiyat 2023

Kırbıyık Volim Çeşitleri

Kırbıyık Cosmopolitan Kokteyl Volim (100 CL) Fiyatı 2023 219 TL

Kırbıyık Margarita Kokteyl Volim (100 CL) 219 TL

Kırbıyık Mojito Kokteyl Volim (100 CL) 219 TL

Kırbıyık Orman Meyvesi Kokteyl Volim (100 CL) 219 TL

Kırbıyık Karpuz Çilek Kokteyl Volim (100 CL) 219 TL

Kırbıyık Kavun Kokteyl Volim (100 CL) 219 TL

Kırbıyık Sek on the Beach Kokteyl Volim (100 CL) 219 TL

Harrley’s Irish Cream Volim (100 CL) 219 TL

Bue Hawaii Volim (100 CL) 219 TL

Kırbıyık Volim Fiyatları 2023 Tablosu

Kirbyk Volim, Türkiye'deki başlıca Volim çeşitlerinden biridir. Aynı zamanda ülke genelinde en çok satan ürün olabilir. Özellikle 14.4 atışlık ürün ile bu konuda lider oldukları kesin.

Volim Alkol Fiyatı Ne Kadar?

Volim alkol fiyatı, 24 CL Volim fiyatı 60 TL’dir. 100 CL büyüklüğünde olan Volim fiyatı ise 220 TL’dir.Bu ürünün sunduğu farklı tatlar ile damak tadınıza en uygun çeşidi seçebilirsiniz. Aslında Volim'in en güzel yanı kokusu diyebiliriz. İçeriğimizin devamında sizlerle bu konu hakkında daha fazla bilgi paylaşmaya devam edeceğiz.

Volim 100 CL Fiyat

100 CL volim fiyatı en güncel şekilde 220 TL’dir. En yeni bilgilendirmeleri ve zamları takip etmek için fiyatlarin.com’u takipte kalın.

1 Litre Volim Fiyat

1 litre volim fiyatı 2023 yılında güncel olarak 220 TL’dir. Bir diğer değiş ile 100 CL olarak geçer. Aslında, bir üst paragrafı kullanarak belirttiğimiz bilgilendirme için de geçerlidir.

Volim Nedir?

Volim, genellikle çeşitli meyve tatlarında satılan alkollü bir içecektir. Ambalajı ve kapağı nedeniyle insanlar onu alkollü olarak görmezler. İçimi kolay, tüketimi kolay ve diğer çeşitlere göre hızlı olduğu için tüketiciler tarafından tercih edilmektedir. Özellikle son zamanlarda diğer türlere göre önemli ölçüde büyümüştür. Ayrıca ücret açısından da kişiler açısından daha ekonomik olduğu söylenebilir. 2022 yılında ciddi anlamda zam yapılmış olsa da yine de genel pazar için uygun olduğu söylenebilir.

Kullanıcılar genellikle Volim'in ne anlama geldiğiyle ilgili benzer sorular sorar. Volim kelimesi sevdiğim anlamına gelir. Kök kelime Voli aşk anlamına gelir. Get eki ile sevdiğim kelimeye dönüşür.

Tüketiciler genellikle Volime'ı Redbull gibi içeceklerle karıştırırlar. Üstelik ayrı ayrı ama aynı anda tüketilebilirler. Çeşitli sağlık sorunlarınız varsa bu tür alımları önermiyoruz.

Bulusup Yemek

 Volim Alkol Oranı

Volim’in alkol oranı ise %14,4’dür.Çok fazla alkol tüketmeyen biriyseniz, ölçülü bir şekilde içkinin tadını çıkarabileceğinizi söyleyebiliriz. Alkol içeriği diğer benzer içeceklerin çoğundan daha yüksektir. Nispeten, çoğu biradan daha yüksek olduğunu söylemek doğru olur.

Volim Çeşitleri

Çoğu kişinin damak zevkine uygun pek çok aromada volim çeşitleri bulunmaktadır. Aslında bu faktör de ürünün popülaritesinde ve popülaritesinde büyük rol oynamıştır. Çoğu insan beğendiği bir koku bulduğunda diğerlerinden daha fazla tüketmek ister, bu nedenle tercih listesinin başında gelir. İşte sizler için listelediğimiz cilt tipleri;

  1. Limonlu Volim
  2. Çilekli
  3. Karışık Meyve Aromalı
  4. Karpuzlu
  5. Vişneli
  6. Elmalı
  7. Kavunlu

En popüler volim çeşitlerinden bazıları listemizde gördüğünüz üzeredir. Viski çeşitlerinden daha zengin olduğu söylenemez. Hemen aşağıda sizlerle paylaştığımız videoda, volime dair hızlı ve kısa bir bilgilendirme bulabilirsiniz.

Volimin Yanına Ne Gider?

Volim, genel itibariyle tatlı bir içecek olmasından ötürü bunu dengeleyecek lezzetleri tercih edebilirsiniz. Volimin yanına ne gider? Sorusunun cevabı ise liste halinde şöyledir;

  1. Taze Meyve Çeşitleri
  2. Kuru Yemişler
  3. Turşu Çeşitleri
  4. Çerez
  5. Bunların yanında, diğer alkol çeşitleri için kullandığınız mezeleri de tercih edebilirsiniz.

FAQS

1 tane volim kaç TL?

1 tane, 1 litre volim 220 TL’dir. 24 CL’lik olanlar ise 60 TL’dir.

Volim alkol içinde ne var?

Volim alkol içinde, %14.4 alkol oranı vardır.

Volim sarhoş eder mi?

Bir çok etmene göre değişecek olsa da evet, sarhoş eder. Ne sıklıkla alkol tükettiğinize, kilonuza, yaşınıza ve içeceğiniz miktara göre sarhoş olabilirsiniz.

Yazımızda bazı sorulara cevap vererek miktar ve fiyat detaylarına değindik. Votka fiyatlarıyla da ilgileniyorsanız, materyalimizi okuyabilirsiniz. Bu ve daha birçok yazıda görüşmek üzere. Tablolarımızdaki istatistikler zaman ilerledikçe güncellenecektir. Bizi takip etmeyi unutmayın!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski