Bim Yağ Fiyatları 2023 (Sole Yağ, Biryağ 5 LT Fiyatı)

Bim Yağ Fiyatları 2023 (Sole Yağ, Biryağ 5 LT Fiyatı)

2023 bim Yağ  fiyatları araştırılıyor. Çoğu ürün skalasında müşteriler tarafından beğenilmeyi başarıyor. Ancak son dönemde yaşanan yükselişle birlikte kullanıcılar 2023 yılı itibari ile Bim'de Sol Yağ fiyatına bakıyor. Bioril 5 lt fiyatı özellikle Bim'de sıkça sorulan soruların başında geliyor. Tüm bunları içeriğimizde sizler için cevapladık.

Yağlı ürünler mutfağımızın ve evimizin olmazsa olmazıdır. Bir tatlandırıcı ve çoğu tarifte kullanılan bir bileşen olduğu için insanlar genellikle buna ihtiyaç duyar. Artan fiyatlar için BİM, mümkün olan en iyi seçeneklerle uygun fiyatlı seçenekler yaratır. Bu yüzden çoğu kişi alışveriş için BİM'i tercih ediyor.

Bim Yağ

Temel tüketime baktığımızda ilk sırada yağ gelir. Yağ, birçok yemek ve tatlıda önemli bir bileşendir. Bu nedenle Bim Yağı artık evlerin vazgeçilmezi haline gelmiştir. Fiyatların gelecekte nasıl artacağını tahmin edemesek de geçici artışların farkında olmakta fayda var. BİM marketlerde birçok farklı marka yağ satışa sunulmaktadır. Aslında tüm bunların fiyat politikası birbirinden farklıdır.

Bu yazımız da işinize yarayabilir: Bim Tereyağı Fiyat

Yağlar söz konusu olduğunda, çoğu insan en sağlıklı ve en uygun olanı yemesi gerektiğini bilir. Kullanılmış kızartma yağları ve son kullanma tarihi geçmiş sıvı ve katı yağlar bitkisel atık yağlar olarak kabul edilir. Çünkü sağlığa zararlı olduklarını söyleyebiliriz (Bibliography).

Bim Yağ Fiyatları

Yazımızın devamında aşağıdaki tabloda sunmuş olduğumuz içerikte güncel fiyat listesine ulaşabilirsiniz. Bu tam liste güncellendikçe biz pricein.com olarak fiyat tablomuzu güncellemeye ve size en güncel fiyat listesini sunmaya devam edeceğiz. Adresimizi yakından takip ederek güncel fiyatlardan haberdar olabilirsiniz.

Bim Yağ Çeşidi:

Bim Yudum Ayçiçek Yağı Fiyatı 2023 5 LT 170 TL

Bim Orkide Ayçiçek 5 LT Yağ Fiyatı 5 LT 165 TL

Sole Ayçiçek Yağı 1 LT 32.9 TL

Abalı Ayçiçek Yağı 2 LT 75.5 TL

Bim Sırım Zeytinyağı Riviera 2 LT 108 TL

Sırım Sızma Zeytinyağı 1 LT 53.5 TL

Sole Ayçiçek Yağı 5 LT 160 TL

Biryağ Ayçiçek Yağı 2 LT 115.5 TL

bim yağ fiyat tablosu

Bim’de Sole Yağ Fiyatları 2023

Bim'de petrol fiyatları 2023 yılında da güncellenmeye devam ediyor. Yukarıda da gördüğümüz gibi Bim'de 5 lt Sol Oil'in fiyatı 160 TL fiyatıyla raflarda. Aynı şekilde 1 lt sol yağın fiyatı da 32 TL. Tüm bunları göz önünde bulundurarak, BİM'in bu ürünlerde de alternatiflerine göre uygun fiyat etiketi ile geldiğini söyleyebiliriz. Ayrıca, ürün çeşitliliği gerçekten eşsizdir! Sıvı yağ en çok tercih edilen yağ türüdür.

5 Litre Yağ Fiyatları

Malzememizde sadece Bim'e değil, genel olarak petrol fiyatlarına da atıfta bulunarak sizi daha geniş bir şekilde bilgilendiriyoruz. Böylece diğer ve tüm 5 litre petrol fiyatları bilgilerini sizler için güncel tutmayı amaçladık. Bu bölümde sunacağımız tabloda diğer petrol ürünlerinin fiyatlarını sizlerle paylaşacağız. Dilediğiniz gibi inceleyebilir ve puan verebilirsiniz.

5 Litre Yağ Çeşitleri

TMO 5 Litre Ayçiçek Yağı ₺135

Komili Naturel Ege Sızma Zeytinyağı 5 LT ₺450

Ege Tarım Birlik Zeytinyağı (5 Litre) ₺333

Zeytinbeyli 5 Litre Soğuk Sıkım Zeytinyağı ₺300

Komili 5 Litre Ayçiçek Yağı ₺164

BİM'de 5 kg yağ ne kadar?

Yazımızda yer alan fiyat tablosunda da görebileceğiniz gibi 5LT yağ fiyatları 160-170 TL seçenekleri ile satışa sunulmaktadır.

BİM'de yağ indirimi var mı?

Bim ve benzeri marketlerde düzenli indirimler oluyor. Bim Yağ indirim günlerini kaçırmamak için güncel haberleri düzenli olarak takip edebilirsiniz. Genellikle 5 litre yağda indirim yapılır.
Bim yağının fiyatlarını ve alt çeşitlerini yazımızda en detaylı şekilde dile getirdik. Bim toz şeker fiyatı hakkında bir önceki yazımızdan bilgi alabilirsiniz. İleride olabilecek fiyat artışlarına rağmen güncel ve güncel fiyatlardan, sitemizi bulusupyemek.com takip ederek haberdar olabilirsiniz!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski