Diyetisyen, Kilo Kaybı İçin En İyi Starbucks Kahvaltı Siparişi

Diyetisyen, Kilo Kaybı İçin En İyi Starbucks Kahvaltı Siparişi

İşte popüler kahvehaneler zincirinde kahvaltı yapmanın ve yine de kilo vermenin yolları.

Hareket halindeyken rutin olarak kahvaltı yapmak, kilo verme çabalarınızı hızla rayından çıkarabilir. Çoğu kahve dükkanında ve fast-food restoranında bulunan seçenekler genellikle karbonhidrat, yağ ve şeker bakımından yüksektir. Bununla birlikte, Starbucks'ta bir mola verirseniz, kilo verme hedeflerinizi takip etmenizi sağlamak için sipariş edebileceğiniz birçok sağlıklı kahvaltı seçeneği vardır. Hepsinden iyisi, beslenme bilgilerini kontrol ederek kahvaltı siparişinizi önceden planlayabilirsiniz .

MS, RD, CSSD, LDN'den Roxana Ehsani, "Zincir restoranlar, fast-food yerleri ve hatta 20'den fazla lokasyona sahip kahve dükkanlarının en güzel yanı, kalori bilgilerini menülerinde listelemelerinin kanunen zorunlu olmasıdır" diyor. , ve kurul onaylı spor diyetisyeni. "Böylece, tüketicilerin daha düşük kalorili seçimler yapmasını veya siparişinizi tartışırken seçenekleri karşılaştırmasını kolaylaştırıyor."

Kilo vermeye çalışıyorsanız, bu diyetisyenin Starbucks'tan ideal kahvaltı siparişini aldığını düşünün. Diyetisyen , Starbucks'ın en iyi kahvaltı siparişini hangi yiyecek ve içecek öğelerinin oluşturduğunu keşfettikten sonra, Kilo Kaybını Hızlı Başlatmak için 7 En İyi Kahvaltı Gıdasında evde hazırlayabileceğiniz kilo kaybını da destekleyen bazı sağlıklı kahvaltı yemeklerine göz atın , diyor Diyetisyen .

Starbucks'ta kahvaltı için sipariş edilecek en iyi içecek: a grande caffè latte

GRANDE CAFFÈ LATTE (16 GRAM) : 190 kalori, 7 gr yağ (4,5 gr doymuş yağ), 170 mg sodyum, 19 gr karbonhidrat (0 gr fiber, 18 gr şeker), 13 gr protein, 150 mg kafein

Kulağa basit gelebilir, ancak Starbucks'tan sade , büyük boy bir latte kilo vermeye yardımcı olabilir.

Ehsani, "Az yağlı, yağsız süt, soya ve hatta yulaf sütlü latte'yi ek tatlandırıcılar olmadan seçebilirsiniz" diyor. "Bir latte sipariş ettiğinizde, daha lüks olduğu ve normal bir kahveden çok daha fazla süt içerdiği için sade bir kahveden bir adım ötede olduğunu hissedebilirsiniz. Bu nedenle, hoş bir ikram gibi hissedebilirsiniz."

Bununla birlikte, nihai hedefiniz kilo vermekse, Ehsani içeceğinize herhangi bir tatlandırıcı, şeker, aroma veya şurup eklemeyi atlamanızı önerir. Bunları dahil etmek, fazla besin değeri sağlamadan yalnızca içeceğinizin şeker kalorisini artıracak ve böylece kilo verme çabalarınızı karşılayacaktır.

Ehsani, "Sade bir latte size iyi bir protein kaynağı da sağlar" diye açıklıyor. "Eğer az yağlı, yağsız veya soya sütü seçerseniz - seçtiğiniz latte boyutuna bağlı olarak - muhtemelen yaklaşık 8 gram protein içeren en az 1 fincan süt alırsınız."

Ehsani, ara öğünlerde ve öğünlerde protein tüketmenin sizi doyuracağını ve doygunluk hissetmenize yardımcı olacağını, bunun da daha sonra diğer öğünlerde kendinizi fazla tüketmekten sizi caydıracağını ekliyor.

"Bu yüzden, bir daha Starbucks'a gittiğinizde, aromalı latteleri - yani balkabağı baharatlı latte , mocha veya Frappuccino'yu atlayın ve sade latte ile kalın" diyor.

Starbucks'tan en iyi kahvaltı yemek siparişi: ıspanak, beyaz peynir ve yumurta akı sarma

PAKET BAŞINA : 290 kalori, 8 gr yağ (3,5 gr doymuş yağ), 840 mg sodyum, 34 gr karbonhidrat (3 gr fiber, 5 gr şeker), 20 gr protein

Ehsani, " Starbucks ıspanak, beyaz peynir ve yumurta akı sargısının en az iki sebze içermesini, tam buğday sargısına sarılmasını ve iyi bir protein kaynağı içermesini seviyorum" diyor.

Ehsani, 300 kalorinin hemen altında, bu Starbucks sargısının, kalorilerde çok yüksek olmadığı için hareket halindeyken iyi bir kahvaltı seçeneği olduğunu da belirtiyor. Ehsani, "Bazı hazır menülerin kalorisi oldukça yüksektir," diye devam ediyor. "Yani, daha düşük kalorili bir menü öğesine sahip olmak zor olabilir."

İLGİLİ:Kilo Kaybı İçin En İyi 15 Yulaf Ezmesi Tarifi

Ehsani, sargının tam buğdayla yapıldığını özellikle vurguluyor, bu da iyi miktarda diyet lifi içerdiği anlamına geliyor. Bu sizi daha uzun süre tok tutacaktır çünkü sindirimi daha fazla zaman alır. Ayrıca, bu sargının lif içeriği, kan şekerinize zamanla yavaş ve sabit bir enerji salınımı sağlayabilir.

Ehsani, " Diyet lifi açısından zengin yiyecekler kilo vermenin anahtarıdır ve bu yüksek lifli yiyecekleri herhangi bir menü öğesinde aramanızı tavsiye ederim" diyor. "Meyveler, sebzeler ve kepekli tahılların hepsi iyi lif kaynaklarıdır."

Elyaf sağlamanın yanı sıra, bu sargının içindeki yumurta akı size bir doz protein verecektir.

Ehsani, "Protein ayrıca kilo vermeye yardımcı olur, size tokluk hissi verir ve sizi daha uzun süre doldurabilir" diye açıklıyor. "Protein oranı yüksek yiyecekler, sizi doldurduğu için kilo kaybını desteklemeye yardımcı olur, diğer yiyeceklere veya daha sonra fazla yemeye daha az yer bırakır."

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski