ORA LAHMACUN GAZİEMİR İZMİR MENÜ FİYAT LİSTESİ

ORA LAHMACUN GAZİEMİR İZMİR MENÜ FİYAT LİSTESİ

Ora lahmacun gazi̇emi̇r İzmi̇r menü 2023 mü arıyorsunuz? Menüdeki her şeyi kapsayan kapsamlı restoran menü fiyatlarımız var. Menü, özellikle 2023 Ora lahmacun gazi̇emi̇r İzmi̇r menü arayan arkadaşınız veya ailenizle bir restoranın yakınındaysanız çok önemlidir.

En yeni Ora lahmacun gazi̇emi̇r İzmi̇r menü almak için bu mükemmel bir kaynak çünkü ihtiyacınız olan her şeyi karşılıyoruz. Size fast food, ana yemeklerden tatlılara kadar her yemeği sunuyoruz.

Listelenen tüm ürünler güvenilir kaynaklarımız tarafından listelendiği için hiçbir şey için endişelenmenize gerek yok. Artık restorana gitmeden önce Ora lahmacun gazi̇emi̇r İzmi̇r menü web sitemiz üzerinden online olarak kolayca kontrol edebilirsiniz.

Bu portal, 2023 Ora lahmacun gazi̇emi̇r İzmi̇r menü aşağıda görebileceğiniz gibi, güncellemelerle birlikte tüm restoranların menüsündeki en son fiyatları sağlar.

Bu nedenle, herhangi bir restoranı ziyaret etmeden önce, web sitemiz üzerinden kolayca bir menüden yararlanabilirsiniz.Sorunsuz bir program için Ora lahmacun gazi̇emi̇r İzmi̇r menü bakmanızı ve resmi web sitesinden de teyit etmenizi öneririz.

Ora Lahmacun Gaziemir İzmir Menü Fiyat Listesi 2023

Menü ve Fiyat Listesi İçin Tıklayınız.

Kişi Başı Ortalama Fiyat: 50 TL

Paket Servis Vardır.

Çalışma Saatleri: 09:30 - 22:30

Önerilen Lezzetler: Ora Lahmacun, Mercimek Çorbası, Kıymalı Kaşarlı Pide, Kuşbaşılı Pide

Ora Lahmacun Gaziemir Şubesi Adres ve İletişim

Akçay Cad. No:274/3 Gaziemir / İzmir

Telefon ve Sipariş : 0232 205 50 50

Telefon Sipariş:   0232 205 50 51

Ora Lahmacun Gaziemir Yol Tarifi Al

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski