KAŞIBEYAZ AOÇ ANKARA İFTAR MENÜSÜ

KAŞIBEYAZ AOÇ ANKARA İFTAR MENÜSÜ

Kaşibeyaz aoç ankara İftar menüsü mü arıyorsunuz? Menüdeki her şeyi kapsayan kapsamlı restoran menü fiyatlarımız var. Menü, özellikle 2023 domonos pizza menüsü arayan arkadaşınız veya ailenizle bir restoranın yakınındaysanız çok önemlidir.

En yeni Kaşibeyaz aoç ankara İftar menüsü almak için bu mükemmel bir kaynak çünkü ihtiyacınız olan her şeyi karşılıyoruz. Size fast food, ana yemeklerden tatlılara kadar her yemeği sunuyoruz.

Listelenen tüm ürünler güvenilir kaynaklarımız tarafından listelendiği için hiçbir şey için endişelenmenize gerek yok. Artık restorana gitmeden önce Kaşibeyaz aoç ankara İftar menüsü web sitemiz üzerinden online olarak kolayca kontrol edebilirsiniz.

Bu portal, 2023 Kaşibeyaz aoç ankara İftar menüsü aşağıda görebileceğiniz gibi, güncellemelerle birlikte tüm restoranların menüsündeki en son fiyatları sağlar.

Bu nedenle, herhangi bir restoranı ziyaret etmeden önce, web sitemiz üzerinden kolayca bir menüden yararlanabilirsiniz.Sorunsuz bir program için KKaşibeyaz aoç ankara İftar menüsü bakmanızı ve resmi web sitesinden de teyit etmenizi öneririz.

Kaşıbeyaz Ankara Ramazan 2023 İftar Menüleri ve Fiyatları

İftar Menüsü

BAŞLANGIÇ

Hurma

Çorba

ARA SICAK

İçli Köfte

Fındık Lahmacun

Çiğ Köfte

ANA YEMEK

Adana Kebap

Sebzeli Kebap

Tavuk Şiş

Tandır

SALATA

Garnitürler

Acılı Ezme

Süzme Yoğurt

Antep Turşu

TATLI

Güllaç

İÇECEK

Ramazan 2022 İftar Menü Fiyatı: - TL

Kaşıbeyaz AOÇ Adres ve İletişim

Atatürk Orman Çiftliği Emniyet Mah., Çiftlik Cad., No:72 

Yenimahalle / ANKARA

Telefon Rezervasyon : 0532 741 20 40

Telefon Rezervasyon : 0850 441 20 40

Kaşıbeyaz Aoç Yol Tarifi Al

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski