Bim Puding Fiyatı 2023 Ne Kadar?

Bim Puding Fiyatı 2023 Ne Kadar?

Bim Puding fiyatları 2023 yılında artmaya ve güncellenmeye devam ediyor. Bim'in en sevilen ve müşteriler tarafından sıklıkla tüketilen ürünlerinden biri Daphne Puding. Aynı zamanda ziyaretçiler toz ve kakaolu pudinge de büyük ilgi gösteriyor. Bim Puding çeşitleri çok geniş bir yelpazeye sahip olsa da biz yazımızda hepsini sizlerle paylaşıyoruz.

Fiyat listemiz yeni güncellenmiştir ve sürekli güncellenmektedir. En doğru bilgiler için bulusupyemek.com düzenli olarak takip edebilirsiniz! Gelin yazımızı birlikte inceleyelim.

Bim Puding Çeşitleri

İlk paragrafta belirttiğimiz gibi Bim's her üründe olduğu gibi Bim Puding çeşitlerinde de oldukça geniş bir seçenek yelpazesine sahiptir. Özellikle fiyat ve performans açısından bakacak olursak bu konuda vazgeçilmez hale geldiğini söyleyebiliriz. Aşağıda çeşitlerin bir listesi bulunmaktadır. Bim süt gibi ürünlerle de toz puding yapabilirsiniz.

  1. Toz Vanilyalı Puding (Daphane)
  2. Toz Kakaolu Puding (Daphane)
  3. Muzlu Puding (Daphane)
  4. Kakaolu Puding (Dr.Oetker)
  5. Çikolatalı Puding (Daphane)

Bim Puding Fiyatı

Bim Puding'in en çok tercih edilen çeşitleri ve fiyat listesi aşağıda listelenecektir. Sizler için tablo şeklinde düzenlediğimiz malzememizde gramaj olarak da detaylara değindik. Böylece ürünlerin gramajları ile ilgili aklınızdaki soru işaretlerini gidermeyi amaçladık.

Bim Puding Çeşitleri

Bim Daphne Toz Vanilyalı Puding Fiyatı 2023 (125GR) 10 TL

Bim Daphne Toz Kakaolu Puding (150GR) 15 TL

Bim Daphne Hazır Puding Çikolatalı (500GR) 20 TL

Bim Daphne Muzlu Puding(100GR) 7.5 TL

Bim Dr. Oetker Kakaolu Toz Puding Fiyatı (196GR) 12,5 TL

Bim Daphne Çikolatalı Puding (150GR) 7.5 TL

İçerik Kategorisi Bim Ürün Fiyatları

bim puding fiyatı tablosu güncel

Tatlı yapmanın zorluğu birçok kişinin ev yapımı tatlılara yönelmesine neden olabilir. Şu anda puding en iyi seçenektir. Helva birçok kişi tarafından sevilir ve evde yapılması kolaydır. Üstelik bu harika tatlı için sadece muhallebi ve süt yeterli oluyor.

Bim ayrıca puding gibi hazır sütlü tatlıların yanı sıra kabartma tozu, kakao, damla çikolata ve daha birçok hamur işi malzemesinin reyonlarında satışını yapmaktadır. Bu yazımızda sizlere Bim Muhallebisi'nin maliyeti, malzemeleri ve hazırlanış şekli hakkında bilgi veriyoruz.

Bim Puding

Bim'de ikram edilen muhallebi ile ilgili merak edilen konulardan biri de muhallebinin tadının nasıl olduğu. Öncelikle Bim markasının müşterilerine asla tatsız ve kalitesiz ürünler satmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Aynı şey Daphne marka pudingler için de geçerli. Bu markadan alacağınız pudingler en lezzetlilerindendir. Ayrıca BİM, müşteri memnuniyetine büyük önem vermekte ve bu pudinglerde kaliteden asla geri kalmamaktadır. Toz muhallebinin hazırlanması, yemek, saklama vb. bu ürünler her alanda yüksek standartta hizmet vermektedir.

Bim'de puding fiyatları ne kadar?

Bim'de puding fiyatları yazımızda sunduğumuz tablodaki gibi 3 TL ile 10 TL arasında değişebiliyor. Tercih edeceğiniz ürüne göre fiyat değişkenliği yaşayacaksınız.

Bim Puding ne kadar?

Bimm's puding ne kadar sorusunun cevabı seçeceğiniz ürüne göre değişir. Ancak ortalama 10 TL gibi bir fiyat olduğunu söyleyebiliriz.

Ayrıca 100 gram pudingin 119 kalori olduğunu da söylemek isteriz. Bim Chip Fiyat Listesine bir önceki konumuzdan ulaşabilirsiniz. Diğer ilanlarımıza da BİM kategorimizden ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski