Bim Dondurma Fiyatları 2023 – Güncel

Bim Dondurma Fiyatları 2023 – Güncel

 Bim Dondurma fiyatı 2023 gibi aylarda özellikle yaz sezonunda en çok merak edilen konulardan biri oluyor. Adora, Fair, Dudi, Ekdo en çok tercih edilen Bim Dondurmalarıdır. Bim'in her konuda olduğu gibi dondurmada da geniş bir ürün yelpazesi sunması, mağazayı bu konuda ilgi odağı haline getirmeyi başarıyor.

Yazımızda bu konuyu olabildiğince detaylı ve güncel hale getirerek ziyaretçilerimizi bilinçlendirmek istedik. Sürekli ve yeni fiyat artışları, insanların seçim yaparken göz önünde bulundurdukları kriterler olsun, satın alırken akıllarında pek çok soru işareti oluşuyor. Umarız bu güncel fiyat tablosu ile bazı şüphelerinizi giderebilmişizdir.

Bim Dondurma Fiyatları

Maalesef 2023 yılında Bim dondurma fiyatları ciddi oranda artacak. Tabii genel olarak baktığımızda neyi kurtarmadı? Bu sıcak yaz günlerinde serinletici dondurmadan daha iyi bir şey olamaz. Bir önceki materyalimizde BİM şeker fiyatından bahsetmiştik. Ancak yaz aylarında da çayın ısı alıcısıyız. Sanırım ne dediğini duydum, sadece bilmeni istedim. Neyse lafı daha fazla uzatmadan bu değerli bilgiden sonra fiyat tablomuza bir göz atalım.

Bim Fair Dondurma Fiyatları

Fair(Vanilyalı Dondurma): 30 TL

Fair Antep (Fıstıklı- Kakaolu- Dondurma Fiyatı): 30 TL

Fair Çilekli 1.5 L (Vanilya Kakao Dondurma Fiyatı): 39 TL

Fair (Kakaolu Vanilyalı Dondurması Fiyat): 30 TL

Fair Gold (Meyve Sepeti Dondurmas): 28 TL

Fair Gold (%25 Keçi Sütlü Maraş Dondurması): 41 TL

Fair 1.5 L (Vişne Çilek Limonlu Dondurma): 39 TL

Fair Gold (Maraş Dondurma): 32 TL

Fair Gold Maraş (Fıstıklı Kaymaklı): 33 TL

Fair Gold (Keçi Sütü Maraş Cup Dondurması): 10 TL

Bim Adora, Golf, Magnum ve Diğer Dondurma Fiyatları

Golf Fantasia (Çikolatalı Kornet Dondurma): 15 TL

Algida 500 ML (Sade Maraş Usulü): 55 TL

Akdo (Karamelli Kakaolu Dondurma 680 ML): 38 TL

Akdo (Sade Antep Fıstık Dondurma 680 ML): 40 TL

Carte Dor Selection Dondurma Çeşitleri 800 ML: 93 TL

Kidy (Vanilyalı Dondurma): 5 TL

Algida (Frigola): 50 TL

Adora (Klasik Dondurma): 10 TL

Algida (Nogger Sandviç): 6,90TL

Magnum (Mini 6’lı Çeşitleri): 100 TL

Adora (6’lı Dondurma Çeşitleri): 30 TL

Adora (Meyveli Dondurma Çeşitleri): 10 TL

Bravo (Crazy): 15.99 TL

Dudi Kornet Dondurma Fiyatları: 5 TL

Roko Dondurma Çeşitleri: 8 TL

Bim Dondurma Çeşitleri

Aşağıda yer alan listede, Bim’de yer alan dondurma çeşitleri listesini sizlerle paylaşıyoruz. Bu ürünler şubeden şubeye değişmekle birlikte artış veya azalış gösterebilir.

  1. Fair Dondurma Çeşitleri
  2. Algida Dondurma Çeşitleri
  3. Magnum Dondurma Çeşitleri
  4. Adora Dondurma Çeşitleri
  5. Golf Dondurma Çeşitleri

Bim Dondurma Yorumları

Yazımızın bu bölümünde özellikle Fair & Adora gibi çoğu kişinin ilgi duyduğu ürünlerle ilgili bazı tüketici yorumlarını sizlerle paylaşacağız. Bu tür markalar çok bilinmediği için tüketmek isteyen müşterilerimizin aklına ürün incelemeleri gelebilir.

“Ben bir dondurma aşığıyım ve paket servis tarzım olan her türlü dondurmayı denedim. Yaptığım tüm testler sonucunda sizlere Türkiye'nin en iyi dondurmasından bahsetmek istiyorum. Sonuç: Adora bademleri. Evet, doğru duydunuz. Badam Bim'den Adora Bu dondurma çok güzel, çok açım. 6 paketi vardır. Her gün bir paket alıp bir arkadaşımızla bitiriyoruz. Çoğu magnum çeşidinden daha iyi. Çoğu magnumdaki çıtırtı sesine sahip olmasa da, çikolata çok kalitelidir. Badem oranı iyidir, içinde çok sayıda çekirdek vardır. Bir bakıyorsunuz hmmmmm deyince reklamlarda o dondurmayı yedikleri zaman ölüyorlar. Bu dondurmayı yediğimde aynen böyle hissediyorum. Harika. Magnum'dan daha yüksek F/P"

Bim'de satılan Vegan Dondurma (Mela) ile ilgili bir başka kullanıcının yorumu ise şöyle;

“Limon kısmı o kadar kötüydü ki limonu sıkıp dondurmuşlar. Kiraz kısmı normal kiraz ve fazla bir şey yok. Ananas bir süre sonra ağızda kötü bir tat bırakır. 10 üzerinden 2,5 veriyorum."

Bim Akdo Maraş Fıstıklı Dondurma Tadımı

Kullanıcı yorumlarının ardından bazı ziyaretçilerimizin kafalarındaki soru işaretlerini daha iyi giderebilmek için sizlerle bir video tadım testi paylaşmak istedik. Bu video tadım testi ile Bim Akdo dondurmasını daha yakından tanıyabilirsiniz. Bim Tavuk fiyatlarımızdan da yararlanabilirsiniz.

Bim'in dondurması ne zaman çıkacak?

Bim Akado Dondurma 27 Haziran'da tüm Bim şubelerinde. Genelde Bim dondurma stokları yaz sezonu başında gelir.

2023 Bimde Mela Dondurma ne kadar?

Fuar dondurma ürünleri 15 TL ve 40 TL civarında fiyatlara Bim'de bulunabiliyor. Ürün boyutu, türü ve miktarı değişebilir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski