Burger King Menü Fiyatları 2023 (Güncel Fiyat Listesi)

Burger King Menü Fiyatları 2023 (Güncel Fiyat Listesi)

Burger king menü 2023 mü arıyorsunuz? Menüdeki her şeyi kapsayan kapsamlı restoran menü fiyatlarımız var. Menü, özellikle 2023 Burger king menü arayan arkadaşınız veya ailenizle bir restoranın yakınındaysanız çok önemlidir.

Listelenen tüm ürünler güvenilir kaynaklarımız tarafından listelendiği için hiçbir şey için endişelenmenize gerek yok. Artık restorana gitmeden önce Burger king menü web sitemiz üzerinden online olarak kolayca kontrol edebilirsiniz.

Bu portal, 2023 Burger king menü aşağıda görebileceğiniz gibi, güncellemelerle birlikte tüm restoranların menüsündeki en son fiyatları sağlar.

Bu nedenle, herhangi bir restoranı ziyaret etmeden önce, web sitemiz üzerinden kolayca bir menüden yararlanabilirsiniz.Sorunsuz bir program için Burger king menü bakmanızı ve resmi web sitesinden de teyit etmenizi öneririz. 

2023 Burger King menü fiyatları yazımızda sizlerle. Türkiye'nin hatta dünyanın en sevilen fast food zincirlerinden biri olan Burger King'in fiyat tarifesi çok merak ediliyor. Ziyaretçilerimiz ve bu soruları soran kişiler için konumuzda detaylı olarak ele alıyoruz. Sitemizde tüm mekan fiyatlarına yer vermeye özen göstermekteyiz.

En çok tercih edilen fast food işletmelerinin başında gelmesinin en büyük nedenlerinden biri pratik olmasıdır. Ayrıca ziyaretçileri, sunduğu çeşitli menüler ve kampanyalardan memnun kalmaktadır. Bu gibi sebeplerden dolayı zirvede yerini koruyor diyebiliriz.

Burger King Menü Fiyatları 2023 (Güncel)

Whoppers'ın hamburgerlerin en sevilen ve adından söz ettiren ürünlerinden biri olduğunu biliyor muydunuz? Bu nedenle Whopper menülerine sofralarımızda sıklıkla yer veririz. Burada, tablonun alt kısmında diğer ürünlere erişebileceksiniz. Gelin listemize birlikte göz atalım!

Burger King Menü Çeşitleri

Burger King Whopper Jr Menü Fiyatı 2023    ₺71

Benim İkilim Menü Fiyatı ₺90

Benim Dörtlüm ₺150

Whopper Menü ₺96

Double Whopper Jr    ₺92

Double Whopper Menü Fiyat    ₺126

Triple Whopper Menü ₺156

Big King Jr Menü ₺71

Big King Menü ₺92

Double Big King Menü ₺122

Big King XXL Menü ₺150

Double Cheesburger Menü ₺87

Mega Double Cheesburger Menü   ₺146

Etli Barberkü Brioche Menü   ₺100

Rodeo Whopper Menü ₺106

BK Steakhouse Burger Menü       ₺112

Texas Smokhouse Burger Menü ₺120

Double Texas Smokehouse Burger Menü ₺150

King Beef Burger Menü    ₺116

Hamburger Menü ₺65

Cheeseburger Menü ₺70

Köfteburger Menü ₺67

Burger King Et Menü Fiyatları 2023

En popüler menü öğelerini yukarıya eklediğimiz görsel aracılığıyla kolayca görebilirsiniz. Görsel güncel olup Yemek Sepeti üzerinden eklenmiştir. Yani görseldeki tüm ürünlerin fiyatları tamamen günceldir. Burger King menü fiyatlarımız içeriğimizin devamında sizlerle.

Burger King Tavuk Menü Fiyatları 2023

Tavuk menüsünün Burger King'in olmazsa olmazlarından biri olduğunu söylemek yanlış olmaz. Başta King Chicken olmak üzere bu popüler ürünlerin fiyatları hemen yanınızda.

Burger King Menü

BK Crispy Chicken Menü Fiyatı 2023 ₺73

Chicken Royale Menü ₺77

Klasik Gurme Tavuk Menü Fiyat ₺89

Spicy Gurme Tavuk Menü ₺89

King Chicken Menü ₺73

Double King Chicken Menü ₺83

Tavuklu Barbekü Deluxe Burger Menü    ₺67

Tavuklu Barbekü Brioche Menü ₺89

Tavukburger Menü                     ₺60

Bk King Nugets Menü (6’lı)      ₺68

Chicken Tenders Menü (6’lı)     ₺70

Chicken Tenders Menü (9’lu)     ₺73

Burger King Tavuk Menü Fiyatları

Tablolarımız 2023 yılı için güncellenmiştir ve sürekli olarak güncel tutulacaktır. En son artan fiyatlar için bulusupyemek.com takipte kalın! Burger King fiyat tablomuz en son 23.01.2023 tarihinde güncellenmiştir.

Bulusup Yemek

Burger King – Burger Fiyatları ve Listesi

Burger King – Whopper Fiyatı: 86 TL

Burger King – King Beef Burger: 115 TL

Burger King – Big King: 82 TL

Burger King – Double Whopper: 116 TL

Burger King – Double Big King: 112 TL

Burger King – Double King Chicken: 75 TL

Burger King – Double Cheeseburger: 77 TL

Burger King – Bean Burger: 86 TL

Burger King – Hamburger: 55 TL

Burger King – Cheeseburger: 60 TL

Burger King – Big King XXL: 140 TL

Burger King Fiyat Listesi 2023

Et menülerinden tavuk menülerine kadar aradığınız her lezzeti bulabileceğiniz Burger King 2023 fiyat listesi burada. Yazımızın ilk bölümünde menülerin birçoğunun fiyatlarını sizler için tablolar halinde derledik ve sizlere sunduk. Bu tablolar güncel değilse, fiyat artışlarına ayak uydurmak için içeriğimizi en kısa sürede güncellemeye özen göstereceğiz.

Burger King Menü Adı:

Bean Burger Menü Fiyat Listesi 2023 ₺86

Fish Royale Menü 95

Plant Based Whooper Menü ₺86

Hot Wrap ₺50

King Delight Chicken ₺60

King Delight Ton ₺47

King Delight Akdeniz ₺47

Mini Salata ₺37

Burger King Fiyat Listesi Tablosu 2023

Burger King Menü

Burger King geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Aslında baktığımızda bu kadar ünlü olmasının ve sevilmesinin en önemli nedenlerinden biri de budur. Böyle bir alanda onlarca farklı türde ürün ve tat, belirli içeriklerle insanları cezbeder. Köfte menüsünden Big King menüsüne, hamburger menüsüne kadar her damak tadına hitap eden yemekleri bu fast food zincirinde bulmak mümkün. İşte bazı Burger King menü varyasyonları:

  1. Whopper Menü
  2. Rodeo Whopper Menü
  3. Köfteburger Menü
  4. Hamburger Menü
  5. Cheeseburger Menü
  6. King Chicken Menü
  7. Tavukburger Menü
  8. Chicken Tenders Menü Çeşitleri
  9. King Nuggets Çeşitleri
  10. Bean Burger
  11. Big King Menü Ürünleri

Gibi içerikler ve çok daha fazlası yer almaktadır.

Burger King Çalışma Saatleri 2023

Müşterilerimiz tarafından sıkça sorulan bir diğer soru ise Burger King çalışma saatleri. Bu tür koşullar bir meslekten diğerine büyük farklılıklar gösterebileceğinden, insanların bu konuda kafası karışabilir. Bu nedenle bu bölümde çalışma saatlerini açılış ve kapanış saatleri olarak ifade etmeyi tercih ettik.

  • Burger King Açılış Saati 2023: 10:00 (Avm)
  • Burger King Kapanış Saati 2023: 22:00 (Avm)

Yukarda yer alan saatler, özellikle avm’ler için geçerli olan tarifelerdir. Dışarda yer alan şubelerde saat farklılıkları tabii ki olabilir. Özel olarak bir şubenin saatlerini öğrenmek için, şubeyi Google’da aratarak iletişime geçip kesin bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Burger King İletişim 2023

Sipariş Hattı Telefon: 444 54 64

www.burgerking.com.tr 

 FAQS

Burger King menü fiyatları değişebilir mi?

Evet, Burger King menü fiyatları zaman zaman değişebilir. Bunun nedeni, maliyetlerdeki değişiklikler veya yeni ürünlerin eklenmesidir.

Burger King fiyatları ne kadar?

Burger King fiyatları ne kadar sorusunun cevabına yazımızın geçmiş bölümlerinde değindik. Genel olarak, 50 TL ve 120 TL arası bir fiyat skalasının karşımıza çıktığını söylemek mümkündür.

Burger King menü fiyatlarına vergi dahil mi?

Hayır, genellikle Burger King menü fiyatlarına vergiler dahil değildir.

Burger King et helal mi?

Evet, Burger King et helaldir. Kendilerinin sitelerinde de yer alan helal et sertifikaları mevcuttur. Buraya tıklayarak helal et sertifikalarını görebilirsiniz. Görebileceğiniz üzere sorunun cevabı helal olduğu yönündedir.

Burger King menü fiyatlarına ekstralar dahil mi?

Hayır, Burger King menü fiyatlarına ekstralar dahil değildir. Ekstra soslar, içecekler ve patates kızartmaları gibi ekstralar için ayrıca ücret ödemeniz gerekebilir.

Sonuç kısmına geldik

Malzememizde Burger King menü fiyatlarına olabildiğince dokunaklı olmaya çalıştık. Bölgedeki açılış ve kapanış saatlerine kadar tüm detayları konuştuk. Bu nedenle aklınızda soru işareti kalmamasına azami özen gösterdik. Starbucks menü fiyatlarımızdan da yararlanabilirsiniz. Fiyatlar arttıkça veya değiştikçe sitemizde güncellenecektir.

Kaynak: BulusupYemek

Ayrıca bu menü fiyatlarına da göz atın

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski