Bülent Börek Fiyat 2023 – Güncel Menü Fiyatları listesi

Bülent Börek Fiyat 2023 – Güncel Menü Fiyatları listesi

Bülent Börek, müşterilerine uzun yıllardır hizmet veren popüler bir Türk pastane ve fast food zinciridir. Bülent Börek, lezzetli börekleri ve diğer menü öğeleriyle Türkiye'de adından söz ettirirken, hızlı ve doyurucu bir yemek arayanların vazgeçilmez adresi haline geldi.

2023 yılına girerken Bülent Börek'in menü fiyatları güncellendi ve son fiyatlar burada.

Bülent Börek Fiyat şubeleri̇ ve kampanyalar 2023 mü arıyorsunuz? Menüdeki her şeyi kapsayan kapsamlı restoran menü fiyatlarımız var. Menü, özellikle 2023 Bülent Börek Fiyat şubeleri̇ ve kampanyalar arayan arkadaşınız veya ailenizle bir restoranın yakınındaysanız çok önemlidir.

Listelenen tüm ürünler güvenilir kaynaklarımız tarafından listelendiği için hiçbir şey için endişelenmenize gerek yok. Artık restorana gitmeden önce Bülent Börek Fiyat şubeleri̇ ve kampanyalar web sitemiz üzerinden online olarak kolayca kontrol edebilirsiniz.

Bu portal, 2023 Bülent Börek Fiyat şubeleri̇ ve kampanyalar aşağıda görebileceğiniz gibi, güncellemelerle birlikte tüm restoranların menüsündeki en son fiyatları sağlar.

Bu nedenle, herhangi bir restoranı ziyaret etmeden önce, web sitemiz üzerinden kolayca bir menüden yararlanabilirsiniz.Sorunsuz bir program için Bülent Börek Fiyat şubeleri̇ ve kampanyalar bakmanızı ve resmi web sitesinden de teyit etmenizi öneririz

Börek: İçi peynirli, ıspanaklı veya patatesli börek klasiği şimdi 7 TL.

Pide: Üzerine peynir, et veya sebze konulan bu geleneksel Türk pidesi 10 TL.

Kebap: Bülent Börek'in yumuşacık ve sulu etlerle yaptığı meşhur kebapları şimdi 18 TL.

Ayran: Yoğurtlu Türk içeceği 3 TL'ye içilebilir.

Dürüm: İçi kebap eti ve sebzelerle dolu enfes dürüm dürümü şimdi 15 TL.

Bunlar, Bülent Börek'te bulunan menü öğelerinden sadece birkaçı ve fiyatlar bölgeye göre değişebilir. Ama değişmeyen bir şey var ki, Bülent Börek'in kaliteli ve lezzetli yemekleri uygun fiyata sunma konusundaki kararlılığı.

Bülent Börek'in 2023 menülerindeki son fiyat listesi

börek

Peynirli Börek: 7 TL

Ispanaklı Börek: 7 TL

Patates Böreği: 7 TL

Karışık Börek (Peynir ve Ispanak): 7 TL

pide

Peynirli Pide: 10 TL

Etli Pide: 12 TL

Sebzeli Pide: 11 TL

Kebap

Adana Kebap: 18 TL

Şiş Kebap: 18 TL

İskender Kebap: 20 TL

Dürüm:

Adana Dürüm: 15 TL

Şiş Dürüm: 15 TL

İskender Dürüm: 17 TL

İçecekler

Ayran: 3 TL

Meşrubat: 4 TL

Türk Çayı: 3 TL

Bu fiyatlar değişebilir ve bölgeye göre değişebilir. Ancak Bülent Börek, müşterilerine yüksek kaliteli yiyecekleri uygun fiyatlarla sunmaya kendini adamıştır. Bu nedenle, hangi menü öğesini seçerseniz seçin, harika bir fiyata lezzetli bir yemeğin tadını çıkaracağınızdan emin olabilirsiniz.

Bülent Börek menü seçenekleri detayları

Bülent Börek, çeşitli lezzetli ve doyurucu menü öğeleri sunan popüler bir Türk fast-food zinciridir. İşte Bülent Börek'te bulunan en popüler ürünlerden bazıları:

  1. Börek: Peynir, ıspanak, patates veya her ikisinin karışımı ile yapılan hamur işi. Mükemmel bir atıştırmalık veya kahvaltı seçeneğidir.
  2. Pide: Üzerine peynir, et veya sebze konulan geleneksel Türk gözleme. Türk mutfağının vazgeçilmezi olan pide, doyurucu bir yemek arayanlar için popüler bir seçenektir.
  3. Kebap: Bülent Börek, yumuşak ve sulu etten yapılan lezzetli kebaplarıyla ünlüdür. Popüler kebap seçeneklerinden bazıları Adana Kebabı, Şiş Kebabı ve İskender Kebabıdır.
  4. Dürüm: Kebap eti ve sebzeli dürüm, yolda olanlar için elde taşınabilen ve kullanışlı bir seçenek.
  5. Ayran: Popüler bir Türk yoğurt içeceği olan Ayran, yemeklerinizi yıkamak için canlandırıcı ve sağlıklı bir seçenektir.
  6. Meşrubat: Bülent Börek, içecek olarak tatlı bir şeyler arayanlar için alkolsüz içecek çeşitleri de sunmaktadır.

Bunlar Bülent Börek'te sunulan menü seçeneklerinden sadece birkaçı. Zincir, geleneksel Türk yemeklerinden daha modern ve füzyon tarzı seçeneklere kadar her damak zevkine uygun geniş seçenekler sunuyor. Neyi seçerseniz seçin, lezzetli ve doyurucu bir yemeğin tadını çıkaracağınızdan emin olabilirsiniz.

Bülent Börek Fiyat 2023 Güncel

Bülent Börek Ürün Çeşidi

Bülent Börek 250 GR Fiyatı 2023 ₺53

Bülent Börek 500 GR Fiyatı ₺86

Bülent Börek 750 KG Fiyatı ₺119

Bülent Börek 1 KG Fiyatı ₺152

Bülent Börek 1.5 KG Fiyatı ₺218

Börek Börek 2 KG Tepsi Fiyat ₺308

Bülent Börek 4.5 KG Fiyat ₺670

Bülent Börek Fiyat 2023 Listesi

Yukarıdaki tablo göstermekte olduğu üzere, Bülent Börek 2023 fiyatlandırması oldukça basit bir yapıdadır. Eğer bu fiyatların değişikliği meydana gelirse, en kısa sürede güncellemeleri yapmaya çalışacağız. Eğer fiyatlar güncel değilse, yorum bölümünden bizi daha erken haberdar edebilirsiniz. En güncel bilgileri Bulusupyemek.com aracılığıyla size hemen aktaracağız.

Bülent Börek Menü Fiyatları 2023

Birçok kullanıcının da bildiği gibi Bülent Börek'te kahvaltı için farklı menüler bulunuyor. Çok iyi malzemeler ve harika taze tatlarla birlikte bu menü fiyatlarını meraklı ziyaretçilerimiz için bir araya getirdik. En geleneksel ve yerel firmalardan biri olan Bülent Börekçilik'in fiyat listesi ise şöyle;

Bülent Börek Kahvaltım Menü 1: ₺77

Bülent Börekçilik Aile Boyu Menü Fiyatı 2023: ₺204

Bülent Börek Süper Üçlü Menü Fiyat: ₺165

Bülent Börek Süper İkili Menü: ₺135

Bülent Börek Kahvaltım Menü 2: ₺123

Gördüğünüz üzere bir çok menüye güncel fiyatlandırmalarla yer verdik.

Bülent Börekçilik Kilosu Ne Kadar?

Bülent Boresiligin 2023 Güncel Kilosu 152 TL'dir. Elbette aynı fiyatlandırma mantığını diğer gönderilere de uygulayabilirsiniz. Bülent Börek'ten paket sipariş de verebilirsiniz. Bu küçük iş koluna seyahat etmeye gücü yetmeyen müşteriler, konum uygun olduğunda genellikle donanım siparişi verir. Bu detayları yazımızın devamında ele alacağız. En lezzetli böreklerin adresini okuyabilirsiniz.

Bülent Börek Şubeleri

Bu özel lezzeti tatmak isteyen müşteriler genellikle Bülent şubelerinden Börek isterler. Aşağıdaki liste, bağlı kuruluşlarınızdan bazılarını listeler. Bülent Börek'in 72 farklı şehirde şubesi bulunmaktadır. Hepsine instagram hesaplarından veya farklı adreslerden ulaşabilirsiniz.

  • Ankara Sincan Akşemsettin
  • Kayseri Melikgazi Cumhuriyet
  • Sakarya Erenler Tabakhane
  • Antalya Muratpaşa Yüksekalan
  • İstanbul 4 Levent Merkez
  • Rize Gülbahar

Bülent Börek Siparişi

Müşteriler özellikle çevrimiçi sipariş verme olanağını severler. Çünkü gelişen teknoloji ve değişen satın alma alışkanlıkları ile her işletme bu tür kolaylıkları bünyesinde bulundurmak zorundadır. Getir ve Yemek Sepeti gibi uygulamalardan Bülent Börek siparişi verebilirsiniz. Kullanmak istemezseniz 44 44 164 Bülent Börek sipariş hattını kullanarak sipariş verebilirsiniz.

Bülent Börek Evin siparişi var mı?

Evet, Bülent Börek'in eve servis hizmeti var. Bunun için sipariş hattı olan 44 44 164'ü arayarak siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Bülent Börek çeşitleri nelerdir?

Bülent börek çeşidi çok olmayan bir işletme. Ancak satışını yaptığı ürün ve aromaların başka hiçbir yerde bulunamayacağını söylemek yanlış olmaz. Peynirli börek en çok tercih edilen çeşittir.

çözüm

Sonuç olarak hızlı ve lezzetli bir yemek arıyorsanız Bülent Börek doğru adres. 2023 yılı için güncellenen menü fiyatları ile sevdiğiniz börek, pide, kebap, ayran ve dürümü uygun fiyatlara yiyebilirsiniz. O halde bugün size en yakın Bülent Börek'e gidin ve kendinizi doyurucu bir yemekle ödüllendirin!

Ayrıca ziyaret edin

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski