Baydöner Menü Fiyatları 2023 - Fiyat Listesi

Baydöner Menü Fiyatları 2023 - Fiyat Listesi

Baydöner, lezzetli ve uygun fiyatlı döner kebaplar sunmasıyla tanınan, Türkiye'de popüler bir fast food zinciridir. Restoranın 2023 menüsü artık mevcut ve bazı yeni ve heyecan verici menü öğeleri içeriyor. Bu yazımızda Baydöner Fiyatları Menü 2023'ü daha yakından inceleyeceğiz ve bir sonraki ziyaretinizi planlamanıza yardımcı olacak eksiksiz bir menü listesi sunacağız.

Baydöner'de gösterinin yıldızı döner, klasik döner hâlâ çok satıyor. Küçük porsiyon 13 TL'den başlayan fiyatlar, büyük porsiyon 21 TL'ye kadar çıkıyor. Kaliteli et, taze sebze ve çeşitli lezzetli soslarla hazırlanan döner, doyurucu ve lezzetli bir yemektir.

NOT: Fiyat listemiz yeni güncellenmiştir ve internet üzerinde yaptığımız araştırmaya göre bulusupyemek.com hariç bu konuda güncel fiyatları sunan bir site bulunmamaktadır.

Bulusup Yemek

Konumuzda, Baydöner menü fiyatları 2023 için en doğru haliyle sizlerle. En çok merak edilenlerden olan Baydöner fiyat 2023 listesi ne halde? Yazımızda detaylıca ve tablolar halinde kullanıcılarımızla, ziyaretçilerimizle birlikte paylaşıyoruz. Böylelikle de, en yeni fiyatlandırmalara ulaşmanızı amaçlıyoruz. Güncellendikçe, fiyatlarımızı yenilemeye devam edeceğiz.

Yeni yılla birlikte, güncellenen fiyatlar ve menüleri sizler için toparladık. En sevilen Baydöner tatlı ürünleri, iskender ve içecek menüleri tablolarımızda sizlerin karşısında. Hadi öyleyse, hep birlikte listelerimizi ve çeşitli bilgileri incelemeye geçelim.

Farklılık arayanlar için Baydöner, 2023 yılı için de menüsüne yeni ürünler ekledi. Et yemeyi tercih etmeyenler için harika bir seçenek olan vejeteryan dönerin fiyatı 15 TL. Döner ve dürüm de yeni eklenenler, tanesi 18 TL. Canı klasik döner dışında bir şeyler yemek isteyenler için bu ürünler harika bir seçim.

Baydöner ayrıca döner, patates kızartması ve içecek içeren çeşitli karma yemekler sunmaktadır. Bu yemeklerin fiyatları dönerin büyüklüğüne göre değişmektedir. İşte Baydöner Menü Fiyatları 2023 tam listesi:

  • Small Combo: 17 TL (Küçük Döner, Patates Kızartması ve İçecek)
  • Medium Combo: 20 TL (Orta Boy Döner, Patates Kızartması ve İçecek)
  • Büyük Kombo: 23 TL (Büyük Döner, Patates Kızartması ve İçecek)

İştahı çok olanlar için "Süper Baydöner" yemeği mükemmel bir seçimdir. Büyük boy döner, patates kızartması ve içecekten oluşan bu yemeğin fiyatı 27 TL. Süper Baydöner, arkadaşlarınızla paylaşmak veya tek başınıza doyurucu bir yemek yemek için idealdir.

İşte Baydöner Menü Fiyatları 2023 tam listesi:

Küçük Döner: 13 TL

Orta Boy Döner: 16 TL

Büyük Döner: 21 TL

Vejetaryen Döner: 15 TL

Döner Burger: 18 TL

Döner Dürüm: 18 TL

Small Combo: 17 TL (Küçük Döner, Patates Kızartması ve İçecek)

Medium Combo: 20 TL (Orta Boy Döner, Patates Kızartması ve İçecek)

Büyük Kombo: 23 TL (Büyük Döner, Patates Kızartması ve İçecek)

Süper Baydöner: 27 TL (Büyük Boy Döner, Patates Kızartması ve İçecek)

Baydöner Fiyat Listesi

Baydöner Ürün Çeşidi

Mercimek Çorbası 36 TL

Turşu 23 TL

Patates Kızartması 35 TL

Künefe 38 TL

Salata 40 TL

Baydöner Fiyat – Su 10 TL

1 Litre Fanta 36 TL

1 Litre Coca-Cola 36 TL

Ayran 20 TL

Baydöner Fiyat 2023

Baydöner’in, Türkiye’nin bir çok noktasında şubesi bulunmaktadır. Tabii ki bunun en başta gelen nedenlerinden birisi de, insanlar tarafından çok sevilmesidir. Özellikle her hafta sonu ziyaretçi ve müşteri akını yaşanır. Haliyle hafta içi de oldukça yoğun olduğu söylenebilir. Tüm bu müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet Baydöner’i zirveye taşımakta fazlasıyla yardımcı olmuştur. KFC menü‘den aşağı kalır bir yanı yok.

Baydöner Menü Fiyatları

Baydöner Menü Çeşidi

Baydöner Tek İskender (Et) Menü Fiyatı 2023 105 TL

Baydöner Seçilmiş Menü (Tek İskender, Turşu, İçecek) 153 TL

Baydöner Coss Buçuk 2’li 267 TL

Baydöner Menü Fiyatları – Coss Menü 128 TL

İskender (3’lü) ve İçecek Menüsü 285 TL

İskender Duble (2’li) ve İçecek Menü 317 TL

1.5 İskender – Kola – Patates Kızartması 173 TL

2 Tane 1.5 İskender – 1 Litre İçecek 267 TL

2’li Duble Menü (2 Duble İskender, Patates Kızartması, 1 Litre İçecek) 352 TL

Baydöner Menü Fiyatları 2023

Menü ürünleri olarak oldukça geniş seçeneklere sahip olan mekan, türlü türlü seçenekler sunuyor. 1.5 iskender, 2 tane 1.5 iskender gibi oldukça detaylı ve spesifik siparişler içeren menüleri bünyelerinde bulunduruyorlar. Bunlara bağlı olarak, müşterilerin memnuniyetleri en üst seviyede tutulmuş olunuyor.

Baydöner İskender Fiyat 2023

Baydöner tek iskender fiyatı 2023’de güncel olarak 105 TL’dir.

Bu içeriğimiz de işinize yarayacaktır: KFC Menü Fiyatları listesi 2023

Baydöner Şubeleri

Baydöner’in şubeleri insanlar tarafından sıklıkla soruluyor. Çünkü, müşteriler kendilerine en yakın ya da yolunun üzerinde olan şubeleri merak ediyorlar. İçeriğimizin bu kısmında, Baydöner şubeleri listesini sizlerle paylaşıyoruz. İşte bazı Baydöner şubeleri;

  • Kazımdirik
  • Güvenevler
  • Pınarbaşı
  • Cevahir
  • Bahçelievler
  • 1. Murat
  • Aydın Merkez (Forum Aydın AVM)
  • Yeşilova
  • Muratpaşa
  • Türkmen
  • Şirinyer
  • Mehmetçik
  • (Kent Plaza AVM).

Baydöner Menü

En seçenekli ürün çeşitlerinin yer aldığı mekanlardan biri kesinlikle Baydöner’dir. Günlük ve güncel olarak değişen, müşterilerin isteklerine göre uyarlanmış onlarca farklı menü çeşidi yer almaktadır. Her damak tadına ve mideye hitap eden bu ürünler, mükemmel lezzet ve hizmetle birlikte buluşunca ortaya vazgeçilmez bir tecrübe çıkıyor. İşte bazı Baydöner menü ürünleri:

İskender

  • 1.5 İskender
  • Duble İskender
  • Yoğurtlu, Patlıcanlı İskender
  • Eko İskender
  • Atom İskender
  • Çökertme Döner
  • Mercimek Çorbası
  • Salata
  • Patates Kızartması
  • Künefe
  • Sütlaç gibi seçeneklerden oluşmaktadır.

Baydöner Menü Fiyatları 2023 fiyatlarının bölgeye göre değişebileceğini unutmamak önemlidir. Fiyatlar ülkenin farklı bölgelerinde biraz daha yüksek veya daha düşük olabilir, bu nedenle siparişinizi vermeden önce yerel Baydöner'deki fiyatları kontrol etmek her zaman iyi bir fikirdir.

Sonuç olarak Baydöner Menü Fiyatları 2023, birbirinden lezzetli ve uygun fiyatlı menü seçenekleri sunuyor. Klasik döner kebaplardan vejetaryen döner kebap gibi yeni menü öğelerine kadar herkes için bir şeyler var. Karışık yemekler çok değerlidir ve Süper Baydöner, iştahı yüksek olanlar için mükemmeldir. Tam menü listesi ile.

Baydöner nedir?

Baydöner, Türkiye'de lezzetli ve uygun fiyatlı döner kebapları sunan popüler bir fast food zinciridir.

Baydöner Menü Fiyatları 2023'te neler bulunuyor?

Menü, birçok döner kebabı seçeneği içeriyor ve bunlar arasında vejetaryen seçenek de bulunuyor. Ayrıca, döner burger ve wrap gibi yeni menü öğeleri de bulunuyor. Döner kebabı, patates kızartması ve içecek içeren combo menüler de mevcut.

Baydöner Menü Fiyatları 2023 için fiyatlar nedir?

Baydöner Menü Fiyatları 2023 için fiyatlar, döner kebabının boyutuna göre değişebilir. Fiyatlar, ülkenin farklı bölgelerinde biraz daha yüksek veya düşük olabilir, bu nedenle sipariş vermeden önce yerel Baydöner'in fiyatlarını kontrol etmek her zaman iyi bir fikirdir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski