BAHÇEM CAFE HAMAMÖNÜ ANKARA MENÜ FİYAT LİSTESİ

BAHÇEM CAFE HAMAMÖNÜ ANKARA MENÜ FİYAT LİSTESİ

Bahçem cafe hamamönü ankara menü 2023 mü arıyorsunuz? Menüdeki her şeyi kapsayan kapsamlı restoran menü fiyatlarımız var. Menü, özellikle 2023 Bahçem cafe hamamönü ankara menü arayan arkadaşınız veya ailenizle bir restoranın yakınındaysanız çok önemlidir.

En yeni Bahçem cafe hamamönü ankara menü almak için bu mükemmel bir kaynak çünkü ihtiyacınız olan her şeyi karşılıyoruz. Size fast food, ana yemeklerden tatlılara kadar her yemeği sunuyoruz.

Listelenen tüm ürünler güvenilir kaynaklarımız tarafından listelendiği için hiçbir şey için endişelenmenize gerek yok. Artık restorana gitmeden önce Bahçem cafe hamamönü ankara menü web sitemiz üzerinden online olarak kolayca kontrol edebilirsiniz.

Bu portal, 2023 Bahçem cafe hamamönü ankara menü aşağıda görebileceğiniz gibi, güncellemelerle birlikte tüm restoranların menüsündeki en son fiyatları sağlar.

Bu nedenle, herhangi bir restoranı ziyaret etmeden önce, web sitemiz üzerinden kolayca bir menüden yararlanabilirsiniz.Sorunsuz bir program için Bahçem cafe hamamönü ankara menü bakmanızı ve resmi web sitesinden de teyit etmenizi öneririz.

BAHÇEM CAFE HAMAMÖNÜ ANKARA  MENÜ FİYATLARI 2023







Ramazan 2023 İftar Menüleri İçin Tıklayınız.

MENU

Serpme Kahvaltı (Kişi Başı) 

Kahvaltı Tabağı 

Tavuklu Krep 

Fettucinili Tavuk Stragonof 

Kıtır Tavuk Sepeti 

Crispine 

Tavuk Çökertme 

Kişi Başı Ortalama Fiyat: 50 TL

Çalışma Saatleri: 08:00 - 23:00

Bahçem Kafe Hamamönü Adres ve İletişim

Hacettepe Mah. Sarıkadın Sokak No : 5 Hamamönü Altındağ  Ankara

Telefon: 0312 309 42 83

Bahçem Kafe Hamamönü Yol Tarifi Al

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski