ALAVARA ALSANCAK İZMİR MENÜ FİYAT LİSTESİ

ALAVARA ALSANCAK İZMİR MENÜ FİYAT LİSTESİ

Alavara alsancak İzmi̇r menü 2023 mü arıyorsunuz? Menüdeki her şeyi kapsayan kapsamlı restoran menü fiyatlarımız var. Menü, özellikle 2023 Alavara alsancak İzmi̇r menü arayan arkadaşınız veya ailenizle bir restoranın yakınındaysanız çok önemlidir.

En yeni Alavara alsancak İzmi̇r menü almak için bu mükemmel bir kaynak çünkü ihtiyacınız olan her şeyi karşılıyoruz. Size fast food, ana yemeklerden tatlılara kadar her yemeği sunuyoruz.

Listelenen tüm ürünler güvenilir kaynaklarımız tarafından listelendiği için hiçbir şey için endişelenmenize gerek yok. Artık restorana gitmeden önce Alavara alsancak İzmi̇r menü web sitemiz üzerinden online olarak kolayca kontrol edebilirsiniz.

Bu portal, 2023 Alavara alsancak İzmi̇r menü aşağıda görebileceğiniz gibi, güncellemelerle birlikte tüm restoranların menüsündeki en son fiyatları sağlar.

Bu nedenle, herhangi bir restoranı ziyaret etmeden önce, web sitemiz üzerinden kolayca bir menüden yararlanabilirsiniz.Sorunsuz bir program için Alavara alsancak İzmi̇r menü bakmanızı ve resmi web sitesinden de teyit etmenizi öneririz.

Alavara Makarna İzmir Menü Fiyatları 2023

MENU

Makaranalar

Alavara Tam Makarna 12 TL

Alavara Penne Bolognese 19 TL

Alavara Penne 12 TL

Kremalı Tavuklu Penne 19 TL

Köri Soslu Tavuklu Penne 19 TL

Özel Soslu Al Dante Spagetti

Alavara Soslu Ev Mantısı

Sahanda Menemen

Kutu İçecekler 6 TL

Ayran 3,5 TL

Soda 2,5 TL

Su 2 TL

Kişi Başı Ortalama Fiyat: 25 TL

Çalışma Saatleri:

Paket Servis Vardır.

Alavara Alsancak İzmir Adres ve iletişim

1452 Sokak (Can Yücel Sokağı) No:15/C Alsancak / İzmir

Telefon: 0232 463 47 36

Alavara Alsancak Yol Tarifi Al

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski