Pidem Menü Fiyatları 2023

Pidem Menü Fiyatları 2023

2023 yılı uzun menü fiyatları malzememizde karşınızda. Böylelikle popüler fiyat listesi 2023 yılı için yeni fiyat tablosu pidem. Türkiye'nin en çok tercih edilen ve aranılan mekanlarından biri olan Pidem, yeni yılda da başarısını sürdürmekte ve müşterilerine en kaliteli hizmeti vermektedir. Güncel fiyat listesi ve daha birçok detayı birlikte konuşacağız.

Pi̇dem menü fi̇yat li̇stesi̇ şubeleri̇ 2023 mü arıyorsunuz? Menüdeki her şeyi kapsayan kapsamlı restoran menü fiyatlarımız var. Menü, özellikle 2023 Pi̇dem menü fi̇yat li̇stesi̇ şubeleri̇ arayan arkadaşınız veya ailenizle bir restoranın yakınındaysanız çok önemlidir.

Listelenen tüm ürünler güvenilir kaynaklarımız tarafından listelendiği için hiçbir şey için endişelenmenize gerek yok. Artık restorana gitmeden önce Pi̇dem menü fi̇yat li̇stesi̇ şubeleri̇ web sitemiz üzerinden online olarak kolayca kontrol edebilirsiniz.

Bu portal, 2023 Pi̇dem menü fi̇yat li̇stesi̇ şubeleri̇ aşağıda görebileceğiniz gibi, güncellemelerle birlikte tüm restoranların menüsündeki en son fiyatları sağlar.

Bu nedenle, herhangi bir restoranı ziyaret etmeden önce, web sitemiz üzerinden kolayca bir menüden yararlanabilirsiniz.Sorunsuz bir program için Pi̇dem menü fi̇yat li̇stesi̇ şubeleri̇ bakmanızı ve resmi web sitesinden de teyit etmenizi öneririz.

Pide (veya pide) kelimesi Yunancadan gelmektedir ve Ortadoğu'da binlerce yıldır ekmek yapılmaktadır. Pide ekmeği, maya, su ve undan yapılan ekşi mayalı bir ekmektir, bazı tariflerde şeker ve tuz bulunur. Geleneksel olarak taş taban üzerinde pişirilir ve hamura otlar ve baharatlar eklenebilir.

Pidem Fiyatları 2023

Pidem Ürün Çeşidi:

Pidem Kuşbaşılı Fiyatları 75 TL

Pidem Tavuklu 65 TL

Pidem Patatesli 45 TL

Pidem Lahmacun 35 TL

Pidem Kıymalı 60 TL

Çorba (Mercimek) 25 TL

Karışık Pidem         75 TL

Pidem Sucuklu Şahanem 72 TL

Pidem Fiyatları 2023 Tablosu

Çoğu pide yüksek sıcaklıklarda (450 F ila 475 F arası) pişirilir. Hamurun içindeki su buhara dönüşerek pidenin kabararak cep oluşturmasına neden olur. Fırından çıkarıldığında, pişen hamur katmanları, sönen pidenin içinde ayrı kalır ve ekmeğin bir cep oluşturacak şekilde açılmasına izin verir. Yunan usulü pide daha düz olma eğilimindedir, bu da onu bir sarma için mükemmel kılar.

Pidem Menü Fiyatları 2023

Pidem Menü Çeşidi

Pidem Dilediğin 2’li Menü Fiyatı 2023 139 TL

Pidem Dilediğin 3’lü Menü Fiyat 189 TL

Pidem Dilediğin 4’lü Menü 240 TL

Pidem Peynirli 70 TL

Pidem 1 Litre Ayran 19 TL

Pidem 1 Litre Cola 19 TL

Pidem Menü Fiyatları 2023 listesi

Modern ticari fırınlarda, pide ekmeği otomatik olarak hazırlanır ve saatte binlerce somun üretilir. Fırınlar, 800F'den 900F'ye çıkan geleneksel kil fırınlardan çok daha sıcak çalışır; Her somun sadece bir dakika pişirilir. Pideler hemen sevk edilmeden veya ticari bir dondurucuda saklanmadan önce yaklaşık 20 dakika bir taşıma bandı üzerinde soğumaya bırakılır.

   

Not: Fiyatlar lokasyona ve paket servise göre farklılık gösterebilir.

Çalışma Saatleri: 10:00 - 22:00

Pidem Menü butonları

Pidem menüsü Türkiye'nin en iyilerini sunuyor. Bir diğer popüler nokta olan Mado ile de başarılı olur. Pide tavuklu pide favoridir. Fiyatlandırma skalasına bakacak olursak oldukça uygun ve makul. Bu nedenle, çok popüler.

Pide ve naan, çok benzer ve birbirinin yerine geçebilen iki popüler ekmek kırıntısıdır. Pide yuvarlaktır ve genellikle Akdeniz yemekleriyle ilişkilendirilir, naan oval şeklindedir ve Orta Doğu ve Hindistan'da yenir. Biraz daha büyük olan naan, yoğurt veya yumurtanın yumuşak ısırığına sahiptir ve birçok pide türünde bulunan ceplere sahip değildir. Buna ek olarak, naan öncelikle köriler ve ilgili yemekler için sos olarak kullanılırken, pide daha çok sandviçler için bir paket veya cep ekmeğidir.

Çoğu süpermarkette en az bir marka pide ekmeği bulunur. Genellikle ekmek reyonunda veya şarküteri bölümünde taze pişmiş geleneksel ekmeğin yanında bulunur. Beyaz, tam buğday, düşük karbonhidrat veya glütensiz çeşitler görebilirsiniz.

Pide alırken son kullanma tarihine ve yumuşaklığına bakın. Birçok mağaza pideyi toplu olarak satın alır, dondurur ve çözülmeye bırakır. Daha yumuşak somunlar daha tazeyken, daha sıkı hissettiren somunlar donmuş ve çözülmüş olabilir.

Pidem Sipariş

Pidem sipariş işleminizi, yukarda yer alan resmi iletişim bilgilerini kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda, sizlere en yakın Pidem şubesini ziyaret ederek sipariş verebilirsiniz. Pidem kapıya sipariş hattı 444 7433’dür.

Pidem  Şubeleri Adres ve İletişim 2023

Pidem Paket Servis:

Telefon Sipariş: 444 74 33

( Sadece Seyrantepe ve Kanatlı'da)

PİDEM Şubeleri ve Adres Bilgileri İçin Tıklayınız.

Pidem ne tür yemekler sunuyor?

Pidem, pide, simit ve lavaş gibi geleneksel Türk ekmeklerinde uzmanlaşmış bir fırındır. Ayrıca çeşitli hamur işleri, sandviçler ve tatlılar sunarlar.

Pidem'de tipik bir yemek ne kadar tutar?

Pidem'de bir yemeğin maliyeti, ne sipariş ettiğinize bağlı olarak değişebilir. Ancak tipik bir pide veya sandviç 10-20 Türk Lirası, hamur işleri ve tatlılar ise 2-10 Türk Lirası arasında değişebiliyor.

Pidem herhangi bir özel teklif veya fırsat sunuyor mu?

Pidem'in zaman zaman özel teklifler veya fırsatlar sunması mümkündür, ancak bu değişebilir. Menülerini veya web sitelerini kontrol etmek veya daha fazla bilgi için doğrudan onlarla iletişime geçmek en iyisidir.

Pidem adrese teslim veya paket servisi sunuyor mu?

Evet, Pidem hem paket servis hem de paket servisi sunuyor. Sipariş vermek için web sitelerini kontrol edebilir veya doğrudan onlarla iletişime geçebilirsiniz.

Pidem Ne Kadar?

Pidem’i ziyaret etmeden ve güzel bir ziyafet çekmeden önce, tabii ki ne kadar olduğunu merak edebilirsiniz. 50 TL ve civarı Pidem ürünleriyle oldukça tatmin edici bir yemek yiyebilirsiniz.

Pidem hangi ülkenin?

Pidem, Türkiye’ye ait bir markadır. HD Holding bünyesinde müşterilerine hizmet sağlamaya devam ediyorlar.

Umarım içeriğimde Pidem fiyatları ile ilgili tüm ilginç şeyleri öğrenmişsinizdir. Pidem, Türkiye'nin en kaliteli hizmet sağlayıcılarından biridir. Böylece içeriğimizin sonuna gelmiş bulunuyoruz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski