Köfteci Yusuf Menü Fiyatları 2023 – Menü Fiyat Listesi

Köfteci Yusuf Menü Fiyatları 2023 – Menü Fiyat Listesi

Köftesi Yusuf menü fiyatları 2023 tablosu yazımızda sizlerle olacak. Merakla beklenen Köfte Yusuf Fiyat Listesi 2023'te bu malzemeyi detaylı olarak ele almak istedik. Her zaman dolu ve geniş bir müşteri kitlesine sahip olan Yusuf Köfte'nin güncel fiyat listesi yazımızda sizler için derlendi. birlikte görelim

Köfteci̇ yusuf İftar menüleri̇ fi̇yatlari 2023 mü arıyorsunuz? Menüdeki her şeyi kapsayan kapsamlı restoran menü fiyatlarımız var. Menü, özellikle 2023 öfteci̇ yusuf İftar menüleri̇ fi̇yatlari arayan arkadaşınız veya ailenizle bir restoranın yakınındaysanız çok önemlidir.

Listelenen tüm ürünler güvenilir kaynaklarımız tarafından listelendiği için hiçbir şey için endişelenmenize gerek yok. Artık restorana gitmeden önce Köfteci̇ yusuf İftar menüleri̇ fi̇yatlari web sitemiz üzerinden online olarak kolayca kontrol edebilirsiniz.

Bu portal, 2023 köfte menü aşağıda görebileceğiniz gibi, güncellemelerle birlikte tüm restoranların menüsündeki en son fiyatları sağlar.

Bu nedenle, herhangi bir restoranı ziyaret etmeden önce, web sitemiz üzerinden kolayca bir menüden yararlanabilirsiniz.Sorunsuz bir program için köfteci yusuf iftar menüsü bakmanızı ve resmi web sitesinden de teyit etmenizi öneririz.

İçeriğimizde yavaşça gezinirken, hemen yukarıdaki içindekiler tablomuzu görebilirsiniz. Fiyat tablolarının yanı sıra açılış ve kapanış saatleri ile ilgili bilgileri de sizlerle paylaştık. Bunu yaptık çünkü bu tür arama yapan kullanıcılar genellikle onlar hakkında da sorular soruyor. Bu sayede bu konudaki tüm sorularınızı cevaplamış olduk.

Köfteci Yusuf Menü Fiyatları 2023

Menü İçeriği:

Köfteci Yusuf – Köfte Sucuk Piliç Menü Fiyatı 2023 Gramajı - 200 Gram Fiyatları: ₺76

Köfteci Yusuf – Kuzu Beyti Fiyatı Gramajı - 200 Gram Fiyatları: ₺100

Köfteci Yusuf – Köfte (1 Porsiyon) Gramajı - 165 Gram Fiyatları: ₺66

Köfteci Yusuf – Sucuk (1 Porsiyon) Gramajı - 165 Gram Fiyatları: ₺66

Köfteci Yusuf – Böbrek Gramajı - 200 Gram Fiyatları: ₺76

Köfteci Yusuf – Karışık Kuzu Et  Gramajı - 200  Fiyatları: ₺100

Köfteci Yusuf Menü Fiyatları – Piliç  Gramajı - 200 Gram Fiyatları: ₺66

Köfteci Yusuf – Karışık Piliç Gramajı - 200 Gram Fiyatları: ₺66

Köfteci Yusuf – 1.5 Porsiyon Sucuk Fiyat Gramajı - 200  Fiyatları: ₺89

Köfteci Yusuf – Köfte Et Gramajı - 200 Gram Fiyatları: ₺100

Köfteci Yusuf – Piliç İncik Gramajı - 200 Gram Fiyatları:  ₺66

Köfteci Yusuf – Kuzu Pirzola Gramajı - 200 Gram Fiyatları: ₺100

Köfteci Yusuf – Kuzu Şiş Gramajı - 200  Fiyatları: ₺100

Köfteci Yusuf – Dana Antrikot Gramajı - 200  Fiyatları: ₺100

Köfteci Yusuf – Porsiyon Et Döner (1.5) Gramajı - 200  Fiyatları: ₺100

Köfteci Yusuf – Döner Dürüm Gramajı - 100  Fiyatları: ₺70

Köfteci Yusuf – Kavurma Gramajı - 100  Fiyatları: ₺52

Köfteci Yusuf – Köfte Patates (Büyük Menü) Gramajı - 500  Fiyatları: ₺225

Köfteci Yusuf – Tam Ekmek Döner + 1 İçecek  Fiyatları: ₺64

köfteci yusuf menü fiyatları tablosu

2023 itibariyle, Köfteci Yusuf’a menü ürünlerine gelen tüm zamlar tablolarımıza yansıtılmıştır. Gelecek bir zam durumunda da anında güncelliyor olacağız. Bizleri takipte kalabilirsiniz.

Bulusup yemek

 Yusuf Köfteci'nin en çok talep edilen menüsü yukarıdaki masada karşınızdaydı. Oldukça kapsamlı bir menüye sahip olan Köfteci Yusuf, bu ürün gamı ​​sayesinde oldukça sadık bir müşteri kitlesine sahiptir. Bu ürünler şubelerinin her zaman dolu kalmasına büyük katkı sağlıyor.

Bu, fiyat aralığı ve ürün çeşitliliği açısından ülkemizin önde gelen markalarından biridir. Uzun yıllar bu başarısını sürdürürken her yıl ziyaretçi sayısını artırmaya devam ediyor. Kalite ve fiyat performansının her alanında mükemmel olmaya devam ediyorlar. Aşağıda işinize yarayabilecek ek menüleri listeledik.

Bu yazımız da işinize yarayabilir: KFC Menü Fiyatları listesi

 

Köfteci Yusuf Fiyat Listesi

Ürün Çeşidi:

Köfteci Yusuf – Menemen (Karışık) Fiyat Listesi 2023 62 TL

Köfteci Yusuf – Kahvaltı (Tabak) 70 TL

Köfteci Yusuf – Çorba (Et Suyu) 25 TL

Köfteci Yusuf – Trileçe Fiyatı 24 TL

Köfteci Yusuf – Tiramisu Fiyat 16 TL

Köfteci Yusuf – Ekmek Kadayıfı 36 TL

Köfteci Yusuf – Sucuklu Yumurta 58 TL

Köfteci Yusuf – Kavurma Yumurta 58 TL

Köfteci Yusuf – 1KG Pastırma         380 TL

Köfteci Yusuf – 1KG Dana Kıyma         220 TL

Köfteci Yusuf – 1KG Kebap                 240 TL

Köfteci Yusuf – Tam Ekmek Köfte Ekmek + 1 İçecek   64 TL

Köfteci Yusuf – Sucuk Ekmek + 1 İçecek 64 TL

Köfteci Yusuf – Salata 32 TL

Köfteci Yusuf fiyat listesi 2023

Kahvaltı çeşitliliği de mevcut ilgiye katkıda bulunuyor. Ayrıca paket servis olarak sağladıkları imkanlarla müşterilerine 10 üzerinden 10 denilebilecek bir memnuniyet yaşatıyorlar. Ancak istediğiniz siparişleri Köfteci Yusuf'a telefonla bildirip hazır olduğunda teslim alma seçeneğiniz de var.

Köfteci Yusuf Çay İkram mı?

Bu işletmenin aslında en sevilen özelliklerinden birine geldik. Bu durum, bizce hizmet ve servis açısından puanlarını oldukça arttırıyor. Evet, çay ve kahve gibi ikramlar bulunmaktadır. Ayrıca bu kısma değinmişken, diğer çoğu menüde de çeşitli ikramlar olduğunu belirtmemizde sizler açısından yarar var. Örneğin, sucuk söylerseniz salata ve ezme ikramdır. Aynı şekilde pirzola, böbrek, kanat gibi bir çok menü ürününde bu ikramlar bulunmaktadır. Tat ve lezzet açısından eşsiz olan bu mekanın bu hizmeti de benzersizdir.

Köfteci Yusuf Kaça Kadar Açık 2023?

Köfteci Yusuf, ülke genelinde 251 şubesi bulunan en bilindik gıda işletmelerinden birisidir. Bu yüzden de her geçen gün hizmet kalitesini ve miktarını arttırmaktalar. Müşterilerin en sık sorduğu sorulardan bir diğeri, Köfteci Yusuf kaça kadar açık sorusu olarak karşımıza çıkıyor. Hemen şu şekilde açıklayalım.

  1. Köfteci Yusuf Açılış Saati: 08:30
  2. Köfteci Yusuf Kapanış Saati: 00:00

Görebileceğiniz üzere, bu işletme 00:00’a kadar açıktır. Yani gece yarısına kadar kesintisiz bir hizmet mevcut. Kullanıcılar aynı zamanda hafta sonu ve Pazar günü açık mı gibi sorular da sorabiliyorlar. Evet, Pazar günleri de hizmet vermeye devam ediyorlar.

Köfteci Yusuf Şubeleri

Köfteci Yusuf şubeleri, ziyaretçiler tarafından merak edilen bir konudur. Türkiye genelinde toplamda 252 adet şubesi bulunmaktadır. İşte bazı şehirlere göre şubelerin güncel sayıları şu şekilde;

  • İzmir: 26 Şube
  • Bursa: 43 Şube
  • Antalya: 9 Şube
  • Ankara: 17 Şube
  • İstanbul: 65 Şube
  • Eskişehir: 5 Şube
  • Konya: 5 Şube

Adresleri ve konumlarıyla birlikte, Türkiye genelinde yer alan tüm Köfteci Yusuf şubelerini öğrenmek istiyorsanız buraya tıklayarak resmi sitelerinden en doğru şekilde öğrenebilirsiniz. Ayrıca yeni açılan restoran listesi de hızlıca oraya yansır.


Köfteci Yusuf Sık Sorulan Sorular

Köfteci Yusuf 1 Porsiyon Köfte Kaç Adet?

Köfteci Yusuf'un 1 porsiyon köfte içerdiği adet sayısı şubelere göre değişiklik göstermektedir. Ancak genellikle bir porsiyon köfte 4-6 adet arasında değişmektedir. Bazı şubelerde ise 8 adet köfte içeren porsiyonlar da bulunabilmektedir.

 Köfteci Yusuf hangi şehirde bulunuyor?

Köfteci Yusuf, Türkiye'nin birçok ilinde şubeleri bulunan bir fast food restoran zinciridir.

Köfteci Yusuf menü fiyatları nelerdir?

Köfteci Yusuf'un menü fiyatları şubelere göre değişiklik göstermektedir. Menülerde bulunan yemeklerin türüne ve içeriğine göre de fiyatlar değişebilmektedir.

Köfteci Yusuf'ta hangi yemekler bulunmaktadır?

Köfteci Yusuf'ta genellikle köfte çeşitleri, lahmacun, pide, döner gibi Türk mutfağına ait yiyecekler bulunmaktadır. Ayrıca yanında çeşitli soslar, salatalar ve içecekler de sunulmaktadır.

Sonuç Paragrafı

Detaylarıyla birlikte Köfteci Yusuf’un menü fiyatlarına sizlerle göz attık. Bir önceki yazımızdan Starbucks Menü Fiyatları‘ni inceleyebilirsiniz. Ayrıca bu kategorimizden ise tüm mekanların fiyatlarına göz atabilirsiniz. Yeni bilgilendirmelerde görüşmek üzere. bulusupyemek.com iyi günler diler! 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski