PAŞALİMANI KAFE KUZGUNCUK ÜSKÜDAR İSTANBUL İFTAR MENÜSÜ

PAŞALİMANI KAFE KUZGUNCUK ÜSKÜDAR İSTANBUL İFTAR MENÜSÜ

Paşali̇mani kafe kuzguncuk üsküdar İstanbul İftar menü 2023 mü arıyorsunuz? Menüdeki her şeyi kapsayan kapsamlı restoran menü fiyatlarımız var. Menü, özellikle 2023 Paşali̇mani kafe kuzguncuk üsküdar İstanbul İftar menü arayan arkadaşınız veya ailenizle bir restoranın yakınındaysanız çok önemlidir.

En yeni Paşali̇mani kafe kuzguncuk üsküdar İstanbul İftar menü almak için bu mükemmel bir kaynak çünkü ihtiyacınız olan her şeyi karşılıyoruz. Size fast food, ana yemeklerden tatlılara kadar her yemeği sunuyoruz.

Listelenen tüm ürünler güvenilir kaynaklarımız tarafından listelendiği için hiçbir şey için endişelenmenize gerek yok. Artık restorana gitmeden önce Paşali̇mani kafe kuzguncuk üsküdar İstanbul İftar menü web sitemiz üzerinden online olarak kolayca kontrol edebilirsiniz.

Bu portal, 2023 Paşali̇mani kafe kuzguncuk üsküdar İstanbul İftar menü aşağıda görebileceğiniz gibi, güncellemelerle birlikte tüm restoranların menüsündeki en son fiyatları sağlar.

Bu nedenle, herhangi bir restoranı ziyaret etmeden önce, web sitemiz üzerinden kolayca bir menüden yararlanabilirsiniz.Sorunsuz bir program için Paşali̇mani kafe kuzguncuk üsküdar İstanbul İftar menü bakmanızı ve resmi web sitesinden de teyit etmenizi öneririz.

Paşalimanı Beltur İstanbul
Ramazan 2023 İftar Menüleri ve Fiyatları

İftar Menüsü Fiyatı

İBB Sosyal Tesisileri Her Güne Özel, Farklı Yemeklerden Oluşan İftar Menüleri İle Beltur Restoranlarında Hizmet Vermektedir.

Anadolu Yakası Beltur İftar Yerleri; Küçük Çamlıca, Paşalimanı

Ramazan 2023 İftar Menüsü: 245 TL (Kişi Başı)

(Paşalimanı Beltur Günün Menüsü) 

Paşalimanı Kafe Kuzguncuk İstanbul Adres ve İletişim

Kuzguncuk Mah.Paşa Limanı Cad. No:69 Üsküdar İstanbul

Telefon Rezervasyon:  444 66 44

Paşalimanı Kafe Kuzguncuk İstanbul Yol Tarifi Al 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski