SAYDANLAR KANAAT LOKANTASI ÇORLU TEKİRDAĞ İFTAR MENÜLERİ

SAYDANLAR KANAAT LOKANTASI ÇORLU TEKİRDAĞ İFTAR MENÜLERİ

Saydanlar kanaat lokantasi çorluri mü arıyorsunuz? Menüdeki her şeyi kapsayan kapsamlı restoran menü fiyatlarımız var. Menü, özellikle 2023 Saydanlar kanaat lokantasi çorlu arayan arkadaşınız veya ailenizle bir restoranın yakınındaysanız çok önemlidir.

En yeni Saydanlar kanaat lokantasi çorlu almak için bu mükemmel bir kaynak çünkü ihtiyacınız olan her şeyi karşılıyoruz. Size fast food, ana yemeklerden tatlılara kadar her yemeği sunuyoruz.

Listelenen tüm ürünler güvenilir kaynaklarımız tarafından listelendiği için hiçbir şey için endişelenmenize gerek yok. Artık restorana gitmeden önce Saydanlar kanaat lokantasi çorlu web sitemiz üzerinden online olarak kolayca kontrol edebilirsiniz. 

Bu portal, 2023 Saydanlar kanaat lokantasi çorlu aşağıda görebileceğiniz gibi, güncellemelerle birlikte tüm restoranların menüsündeki en son fiyatları sağlar.

Bu nedenle, herhangi bir restoranı ziyaret etmeden önce, web sitemiz üzerinden kolayca bir menüden yararlanabilirsiniz.Sorunsuz bir program için Saydanlar kanaat lokantasi çorlu bakmanızı ve resmi web sitesinden de teyit etmenizi öneririz.

Saydanlar Kanaat Lokantası Çorlu Ramazan 2023 İftar Menüleri ve Fiyatları

İftar Menüsü

İFTAR TABAĞI

İftariyelikler

ÇORBA

Günün Çorbası

ANA YEMEK(Seçmeli)

(Pilav İle)

Sulu Yemek

Izgara 

Döner

SALATA

Mevsim Salata

TATLI

Günün Tatlısı

İÇECEK

Meşrubat

Sınırsız Çay

Ramazan 2023 İftar Menü Fiyatı: 

İftar Menü 1 75 TL

İftar Menü 2 65 TL

Saydanlar Kanaat Lokantası Çorlu Tekirdağ Adres ve İletişim

Kazımiye Mah. Dumlupınar Cad. No:4 Çorlu Tekirdağ

Telefon Rezervasyon : 0282 654 91 91

Saydanlar Kanaat Lokantası Yol Tarifi Al

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski