DEVELİ RESTAURANT FLORYA İSTANBUL İFTAR MENÜSÜ

DEVELİ RESTAURANT FLORYA İSTANBUL İFTAR MENÜSÜ

Develi̇ restaurant florya İstanbul İftar menüsü mü arıyorsunuz? Menüdeki her şeyi kapsayan kapsamlı restoran menü fiyatlarımız var. Menü, özellikle 2023 domonos pizza menüsü arayan arkadaşınız veya ailenizle bir restoranın yakınındaysanız çok önemlidir.

En yeni Develi̇ restaurant florya İstanbul İftar menüsü almak için bu mükemmel bir kaynak çünkü ihtiyacınız olan her şeyi karşılıyoruz. Size fast food, ana yemeklerden tatlılara kadar her yemeği sunuyoruz.

Listelenen tüm ürünler güvenilir kaynaklarımız tarafından listelendiği için hiçbir şey için endişelenmenize gerek yok. Artık restorana gitmeden önce Develi̇ restaurant florya İstanbul İftar menüsü web sitemiz üzerinden online olarak kolayca kontrol edebilirsiniz.

Bu portal, 2023 Develi̇ restaurant florya İstanbul İftar menüsü aşağıda görebileceğiniz gibi, güncellemelerle birlikte tüm restoranların menüsündeki en son fiyatları sağlar.

Bu nedenle, herhangi bir restoranı ziyaret etmeden önce, web sitemiz üzerinden kolayca bir menüden yararlanabilirsiniz.Sorunsuz bir program için Develi̇ restaurant florya İstanbul İftar menüsü bakmanızı ve resmi web sitesinden de teyit etmenizi öneririz.

Develi Florya İstanbul Ramazan 2023 İftar Menüsü ve Fiyatları



İftar Menüsü

BAŞLANGIÇ 

İFTARİYELİKLER

ARA SICAKLAR

SOĞUK MEZELER

KEBAP ÇEŞİTLERİ

TATLILAR

İÇECEKLER

Ramazan 2023 İftar Menü Fiyatı:  450 TL

Develi Restaurant Florya İstanbul Adres ve İletişim

Yeşilköy Mah.Çiroz Mevkii Petekevler içi Florya Bakırköy İstanbul 

(Florya Büyükşehir Sosyal Tesisleri Yanı)

Telefon Rezervasyon: 0532 560 69 91

Telefon Rezervasyon: 0530 955 06 75

Telefon Rezervasyon: 0212 662 50 00 

Develi Kebap Florya Yol Tarifi Al

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski