ŞAHİN YUVASI KÖŞK YILDIRIM BEYAZIT KAYSERİ MENÜ LİSTESİ

ŞAHİN YUVASI KÖŞK YILDIRIM BEYAZIT KAYSERİ MENÜ LİSTESİ

Şahi̇n yuvasi köşk yildirim beyazit kayseri̇ menü 2024 mü arıyorsunuz? Menüdeki her şeyi kapsayan kapsamlı restoran menü fiyatlarımız var. Menü, özellikle 2024 Şahi̇n yuvasi köşk yildirim beyazit kayseri̇ menü arayan arkadaşınız veya ailenizle bir restoranın yakınındaysanız çok önemlidir.

En yeni Şahi̇n yuvasi köşk yildirim beyazit kayseri̇ menü almak için bu mükemmel bir kaynak çünkü ihtiyacınız olan her şeyi karşılıyoruz. Size fast food, ana yemeklerden tatlılara kadar her yemeği sunuyoruz.

Listelenen tüm ürünler güvenilir kaynaklarımız tarafından listelendiği için hiçbir şey için endişelenmenize gerek yok. Artık restorana gitmeden önce Şahi̇n yuvasi köşk yildirim beyazit kayseri̇ menü  web sitemiz üzerinden online olarak kolayca kontrol edebilirsiniz.

Bu portal, 2024 Şahi̇n yuvasi köşk yildirim beyazit kayseri̇ menü aşağıda görebileceğiniz gibi, güncellemelerle birlikte tüm restoranların menüsündeki en son fiyatları sağlar.

Bu nedenle, herhangi bir restoranı ziyaret etmeden önce, web sitemiz üzerinden kolayca bir menüden yararlanabilirsiniz.Sorunsuz bir program için Şahi̇n yuvasi köşk yildirim beyazit kayseri̇ menü bakmanızı ve resmi web sitesinden de teyit etmenizi öneririz.

Tavuk Dürüm 

Yaprak Et Döner

Kuzu Şiş Dürüm

Tavuk Şiş Dürüm 

Adana Dürüm 

Köfte Dürüm


Köfte Servis

Pirzola Servis 

Biftek Servis 

Kaburga Servis 

Karışık Izgara 

Tavuk Döner Servis 

Kanat Servis 

Yaprak Et Döner Servis

Kuzu Şiş Servis 

Tavuk Şiş Servis 

Adana Kebap Servis 


Baklava 

Ayran 

Kutu İçecekler 

Su 

Kişi Başı Ortalama Fiyat: 27 TL

Çalışma Saatleri: 11:00 - 22:00 

Şahin Yuvası Köşk Adres ve İletişim

Yıldırım Beyazıt Mah. Mustafa Şimşek Cad. Cırlavuk Sok. No:8/B  Melikgazi Kayseri

Telefon Rezervasyon: 0352 224 09 09

Şahin Yuvası Yıldırım Beyazıt Yol Tarifi Al

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski