GÜLLÜOĞLU ÜMİTKÖY MENÜ - FİYAT LİSTESİ

GÜLLÜOĞLU ÜMİTKÖY MENÜ - FİYAT LİSTESİ

Güllüoğlu ümi̇tköy menü 2023 mü arıyorsunuz? Menüdeki her şeyi kapsayan kapsamlı restoran menü fiyatlarımız var. Menü, özellikle 2023 Güllüoğlu ümi̇tköy menü arayan arkadaşınız veya ailenizle bir restoranın yakınındaysanız çok önemlidir.

En yeni Güllüoğlu ümi̇tköy menü almak için bu mükemmel bir kaynak çünkü ihtiyacınız olan her şeyi karşılıyoruz. Size fast food, ana yemeklerden tatlılara kadar her yemeği sunuyoruz.

Listelenen tüm ürünler güvenilir kaynaklarımız tarafından listelendiği için hiçbir şey için endişelenmenize gerek yok. Artık restorana gitmeden önce Güllüoğlu ümi̇tköy menü  web sitemiz üzerinden online olarak kolayca kontrol edebilirsiniz.

Bu portal, 2023 Güllüoğlu ümi̇tköy menü aşağıda görebileceğiniz gibi, güncellemelerle birlikte tüm restoranların menüsündeki en son fiyatları sağlar.

Bu nedenle, herhangi bir restoranı ziyaret etmeden önce, web sitemiz üzerinden kolayca bir menüden yararlanabilirsiniz.Sorunsuz bir program için Güllüoğlu ümi̇tköy menü bakmanızı ve resmi web sitesinden de teyit etmenizi öneririz.

Cevizli Baklava Kg 48 tl

Fıstıklı Baklava Kg 55 tl

Havuç Dilimi Kg 66 tl

Şöbiyet Kg 60 tl

Fıstıklı Kuru Baklava Kg 60 tl

Saray Sarma Kg 50 tl

Şekerpare Kg 28 tl

Özel Kare Baklava Kg 66 tl

Sarı Burma Kg 75 tl

Burma Kadayıf Kg 60 tl

Billuriye Kg 75 tl

Fıstıklı Tel Kadayıf Kg 52 tl

Detaylı menü ve online sipariş için tıklayınız.

Restoranda Kişi Başı Ortalama Fiyat: 30 tl dir.

Nejat Güllüoğlu  Adres ve İletişim

Ümit Mah. 2432 Cadde. No:44/A Yenimahalle / ANKARA

Telefon Sipariş: 0312 236 41 30  Ara

Nejat Güllüoğlu Yol Tarifi Al

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski