MR UMUT ÇİĞKÖFTE SEYHAN ADANA MENÜ FİYAT LİSTESİ

MR UMUT ÇİĞKÖFTE SEYHAN ADANA MENÜ FİYAT LİSTESİ

Mr umut çİğköfte seyhan adana menü 2023 mü arıyorsunuz? Menüdeki her şeyi kapsayan kapsamlı restoran menü fiyatlarımız var. Menü, özellikle 2023 Mr umut çİğköfte seyhan adana menü arayan arkadaşınız veya ailenizle bir restoranın yakınındaysanız çok önemlidir.

En yeni Mr umut çİğköfte seyhan adana menü almak için bu mükemmel bir kaynak çünkü ihtiyacınız olan her şeyi karşılıyoruz. Size fast food, ana yemeklerden tatlılara kadar her yemeği sunuyoruz.

Listelenen tüm ürünler güvenilir kaynaklarımız tarafından listelendiği için hiçbir şey için endişelenmenize gerek yok. Artık restorana gitmeden önce Mr umut çİğköfte seyhan adana menü  web sitemiz üzerinden online olarak kolayca kontrol edebilirsiniz.

Bu portal, 2023 Mr umut çİğköfte seyhan adana menü aşağıda görebileceğiniz gibi, güncellemelerle birlikte tüm restoranların menüsündeki en son fiyatları sağlar.

Bu nedenle, herhangi bir restoranı ziyaret etmeden önce, web sitemiz üzerinden kolayca bir menüden yararlanabilirsiniz.Sorunsuz bir program için Mr umut çİğköfte seyhan adana menü bakmanızı ve resmi web sitesinden de teyit etmenizi öneririz.

MR UMUT ÇİĞKÖFTE ADANA MENÜ FİYATLARI 2023

MENÜ

Dürüm 7 TL

Mega Dürüm 10 TL

Porsiyon 15 TL

500 Gr. Çiğköfte 25 TL

Aile Boyu 40 TL

Kilo Çiğköfte 50 TL

Sushi 18 TL

Şef Special 19 TL

Yoğurtlu Sushi 19 TL

Fıstıklı Katmer 20 TL

Mr Burger 23 TL

Kişi Başı Ortalama Fiyat: 15 TL

Çalışma Saatleri: 11:00 - 02:30

Paket Servis Vardır.

MR Umut Çiğköfte Seyhan Adana Adres ve İletişim

Uçak Mah. Şakirpaşa Cad. Sivaslı Kahvesi Bitişiği No:129 Seyhan Adana

Telefon Sipariş: 0322 428 21 63

Mr Çiğköfte Seyhan Adana Yol Tarifi Al

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski