BİZİM KÖFTECİ NURETTİN USTA ŞAŞMAZ ANKARA MENÜ FİYAT LİSTESİ

BİZİM KÖFTECİ NURETTİN USTA ŞAŞMAZ ANKARA MENÜ FİYAT LİSTESİ

Bi̇zi̇m köfteci̇ nuretti̇n usta şaşmaz ankara menü 2023 mü arıyorsunuz? Menüdeki her şeyi kapsayan kapsamlı restoran menü fiyatlarımız var. Menü, özellikle 2023 Bi̇zi̇m köfteci̇ nuretti̇n usta şaşmaz ankara menü arayan arkadaşınız veya ailenizle bir restoranın yakınındaysanız çok önemlidir.

En yeni Bi̇zi̇m köfteci̇ nuretti̇n usta şaşmaz ankara menü almak için bu mükemmel bir kaynak çünkü ihtiyacınız olan her şeyi karşılıyoruz. Size fast food, ana yemeklerden tatlılara kadar her yemeği sunuyoruz.

Listelenen tüm ürünler güvenilir kaynaklarımız tarafından listelendiği için hiçbir şey için endişelenmenize gerek yok. Artık restorana gitmeden önce Bi̇zi̇m köfteci̇ nuretti̇n usta şaşmaz ankara menü web sitemiz üzerinden online olarak kolayca kontrol edebilirsiniz.

Bu portal, 2023 Bi̇zi̇m köfteci̇ nuretti̇n usta şaşmaz ankara menü aşağıda görebileceğiniz gibi, güncellemelerle birlikte tüm restoranların menüsündeki en son fiyatları sağlar.

Bu nedenle, herhangi bir restoranı ziyaret etmeden önce, web sitemiz üzerinden kolayca bir menüden yararlanabilirsiniz.Sorunsuz bir program için Bi̇zi̇m köfteci̇ nuretti̇n usta şaşmaz ankara menü bakmanızı ve resmi web sitesinden de teyit etmenizi öneririz.

BİZİM KÖFTECİ NURETTİN USTA ANKARA MENÜ 2023

MENÜ

Köfte 

Döner 

Biftek 

Çok Cesur Burger(Patates) 

Arnavut Ciğeri 

Tavuk Izgara 


Keşkül

Haşaşlı Tatlı 

Kişi Başı Ortalama Fiyat:  35 TL

Bizim Köfteci Nurettin Usta Şaşmaz Adres ve İletişim

Uğur Mumcu Mah. Yeni Başkent Sanayi Sitesi. 1763/1 Ostim / Ankara

Telefon: 0534 924 21 81

Telefon: 0312 241 52 41

Bizim Köfteci Nurettin Usta Şaşmaz Yol Tarifi Al

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski