SULTAN LAHMACUN TALAS KAYSERİ MENÜ FİYAT LİSTESİ

SULTAN LAHMACUN TALAS KAYSERİ MENÜ FİYAT LİSTESİ

Sultan lahmacun talas 2023 mü arıyorsunuz? Menüdeki her şeyi kapsayan kapsamlı restoran menü fiyatlarımız var. Menü, özellikle 2023 Sultan lahmacun talas kayseri̇ menü arayan arkadaşınız veya ailenizle bir restoranın yakınındaysanız çok önemlidir.

En yeni Sultan lahmacun talas kayseri̇ menü almak için bu mükemmel bir kaynak çünkü ihtiyacınız olan her şeyi karşılıyoruz. Size fast food, ana yemeklerden tatlılara kadar her yemeği sunuyoruz.

Listelenen tüm ürünler güvenilir kaynaklarımız tarafından listelendiği için hiçbir şey için endişelenmenize gerek yok. Artık restorana gitmeden önce Sultan lahmacun talas menü web sitemiz üzerinden online olarak kolayca kontrol edebilirsiniz.

Bu portal, 2023 Sultan lahmacun talas kayseri̇ menü aşağıda görebileceğiniz gibi, güncellemelerle birlikte tüm restoranların menüsündeki en son fiyatları sağlar.

Bu nedenle, herhangi bir restoranı ziyaret etmeden önce, web sitemiz üzerinden kolayca bir menüden yararlanabilirsiniz.Sorunsuz bir program için Sultan lahmacun talas kayseri̇ menü bakmanızı ve resmi web sitesinden de teyit etmenizi öneririz.

Sultan Lahmacun Kayseri Menü Fiyat Sipariş 2023

MENÜ

Lahmacun 13 TL

Soğan Söğüş 3 TL

Domates Söğüş 3 TL

Karışık Söğüş 4 TL 

Trileçe 15 TL

Künefe 20 TL

Kola 8 TL

Büyük Ayran 6 TL

Küçük Ayran 5 TL

Şalgam 6 TL

Soda Çeşitleri 5 TL

Su 0,5 Lt 2,5 TL

Su 1,5 Lt 6 TL

Kola 1,5 Lt 20 TL

Ayran Lt 15 TL

Kişi Başı Ortalama Fiyat: 32 TL

Sultan Lahmacun Talas Adres ve İletişim

Şaban Yılmaz Cad. Yenidoğan Mah.  Talas / Kayseri

Sultan Lahmacun Talas Telefon

Telefon Sipariş: (0352) 437 62 73

Sultan Lahmacun Talas Yol Tarifi Al

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski