SR DÖNER SİNCAN ANKARA MENÜ FİYAT LİSTESİ

SR DÖNER SİNCAN ANKARA MENÜ FİYAT LİSTESİ

Sr döner si̇ncan ankara menü 2023 mü arıyorsunuz? Menüdeki her şeyi kapsayan kapsamlı restoran menü fiyatlarımız var. Menü, özellikle 2023 Sr döner si̇ncan ankara menü arayan arkadaşınız veya ailenizle bir restoranın yakınındaysanız çok önemlidir.

En yeni Sr döner si̇ncan ankara menü almak için bu mükemmel bir kaynak çünkü ihtiyacınız olan her şeyi karşılıyoruz. Size fast food, ana yemeklerden tatlılara kadar her yemeği sunuyoruz.

Listelenen tüm ürünler güvenilir kaynaklarımız tarafından listelendiği için hiçbir şey için endişelenmenize gerek yok. Artık restorana gitmeden önce Sr döner si̇ncan ankara menü web sitemiz üzerinden online olarak kolayca kontrol edebilirsiniz. 

Bu portal, 2023 Sr döner si̇ncan ankara menü aşağıda görebileceğiniz gibi, güncellemelerle birlikte tüm restoranların menüsündeki en son fiyatları sağlar.

Bu nedenle, herhangi bir restoranı ziyaret etmeden önce, web sitemiz üzerinden kolayca bir menüden yararlanabilirsiniz.Sorunsuz bir program için Sr döner si̇ncan ankara menü bakmanızı ve resmi web sitesinden de teyit etmenizi öneririz.

SR DÖNER SİNCAN MENÜ FİYATLARI 2023

SR Döner Menu 2023

Kişi Başı Ortalama Fiyat: 20 TL

Çalışma Saatleri: 10:00 - 23:00

Paket Servis Vardır.

SR Döner Sincan Ankara Adres ve İletişim

Atatürk Mah. Vatan Cad. 21/B Sincan Ankara

Telefon Sipariş: 0312 270 71 41

SR Döner Sincan Ankara Yol Tarifi Al

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski