PEHLİVAN KEBAP SALONU KIZILAY ANKARA MENÜ FİYAT LİSTESİ

PEHLİVAN KEBAP SALONU KIZILAY ANKARA MENÜ FİYAT LİSTESİ

Pehli̇van kebap salonu kizilay ankara menü fi̇yat li̇stesi̇ 2023 mü arıyorsunuz? Menüdeki her şeyi kapsayan kapsamlı restoran menü fiyatlarımız var. Menü, özellikle 2023 Pehli̇van kebap salonu kizilay ankara menü fi̇yat li̇stesi̇ arayan arkadaşınız veya ailenizle bir restoranın yakınındaysanız çok önemlidir.

En yeni Pehli̇van kebap salonu kizilay ankara menü fi̇yat li̇stesi̇ almak için bu mükemmel bir kaynak çünkü ihtiyacınız olan her şeyi karşılıyoruz. Size fast food, ana yemeklerden tatlılara kadar her yemeği sunuyoruz.

Listelenen tüm ürünler güvenilir kaynaklarımız tarafından listelendiği için hiçbir şey için endişelenmenize gerek yok. Artık restorana gitmeden önce Pehli̇van kebap salonu kizilay ankara menü fi̇yat li̇stesi̇ web sitemiz üzerinden online olarak kolayca kontrol edebilirsiniz.

Bu portal, 2023 Pehli̇van kebap salonu kizilay ankara menü fi̇yat li̇stesi̇ aşağıda görebileceğiniz gibi, güncellemelerle birlikte tüm restoranların menüsündeki en son fiyatları sağlar.

Bu nedenle, herhangi bir restoranı ziyaret etmeden önce, web sitemiz üzerinden kolayca bir menüden yararlanabilirsiniz.Sorunsuz bir program için Pehli̇van kebap salonu kizilay ankara menü fi̇yat li̇stesi̇ bakmanızı ve resmi web sitesinden de teyit etmenizi öneririz.

PEHLİVAN KEBAP SALONU MENÜ FİYATLARI 2023

MENU

DÖNER

Döner Porsiyon 20 TL

Döner 1,5 Porsiyon 30 TL

Az Döner 10 TL

KÖFTE

İnegöl Köfte Porsiyon 20 TL

İnegöl Köfte 1,5 Porsiyon 30 TL

Az Köfte 10 TL

DİĞER ÜRÜNLER

Piyaz 10 TL

Pilav 8 TL

Yoğurt 3 TL

İÇECEKLER

Ayran 3 TL

Kutu Meşrubat 3 TL

Soda 2 TL

Su 2 TL

Kişi Başı Ortalama Fiyat: 23 TL

Çalışma Saatleri: 10:30 - 17:30

Pazar Günleri Kapalıdır.

Pehlivan Kebap Kızılay Ankara Adres ve İletişim 2022

Kızılay Mah. Sümer-1 Sok. Menekşe Pasajı Alt Katı Çankaya Ankara

Telefon: 0312 229 72 11

Pehlivan Kebap Kızılay Ankara Yol Tarifi Al

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski